Efter flere års planlægning og forberedelse kan Ikea nu løfte sløret for, hvornår dørene til det nye og længe ventede varehus i København går op.

Den 16. august 2023 slår Ikea dørene op til det spritnye cityvarehus i hjertet af den danske hovedstad. Københavnerne kan derfor begynde at tælle ned og glæde sig til at træde indenfor, hvor der venter inspiration til hjemmet i 3 etager tilpasset københavnernes behov og ønsker til boligen.

Cityvarehuset, der har været på tegnebrættet siden 2015, er det første af sin slags i Danmark med sin centrale placering på Vesterbro i København.

Konference: Indre København og Strøget - byudvikling og investeringer.

- Vi har glædet os rigtig meget gennem lang tid til denne dag. Nu kan københavnerne glæde sig sammen med os. Vi er glade for at kunne give dem deres helt eget varehus og gøre Ikea oplevelsen mere tilgængelig for de mange mennesker i hovedstaden. Vi har planlagt en festlig åbningsdag og håber, at de mange københavnere har lyst til at fejre den med os, siger Mads Kristensen, Commercial Manager hos Ikea Danmark

Inspiration og hjælp til boligindretningen er ikke den eneste årsag til at besøge Ikea København. Varehuset, der er tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter, får en vild taghave på toppen af bygningen med 250 hjemmehørende træer og buske, der skal bidrage til biodiversiteten i byen. Haven bliver åben for alle.

Med åbningen af cityvarehuset flytter Ikeas Planning studio på Vesterbrogade med over i de nye rammer og bliver en del af varehuset. Det sker den 13. august.


Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Afholdes 23. maj 2024

Klokken 09.00 - 12.40

DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn


Kursusbeskrivelse

Due diligence er den proces, hvor køberen undersøger forholdene i den ejendom, der er til salg. Formålet er at afdække risici og ejendommens potentiale, der vil have indflydelse på ejendommens værdi, ligesom undersøgelsen belyser forhold - også…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ny udbudslov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS