Borgerne i Hvidovre kan se frem til en lavere grundskyldspromille næste år, grundskylden bliver sænket fra 30,2 til 29,7 promille. Samtidig investerer kommunen i blandt andet skolerenoveringer samt en opgradering af Hvidovre Stadion.

Et flertal bestående af Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og Venstre havde forud for budgetvedtagelsen indgået forlig om Budget 2016-2019, som nu er vedtaget af kommunalbestyrelsen.

Udover en lavere grundskyld til husejerne, byder forliget på investeringer af både skole- og daginstitutionsområdet. Holmegårdsskolen skal på sigt være 3-sporet og Langhøjskolen renoveres i 2016 for 43 millioner kr.

- Jeg er glad for, at det er lykkedes at få lavet et både godt og ansvarligt budget, siger borgmester Helle Adelborg, der er godt tilfreds med, at også partier og løsgængere uden for budgetforliget kunne bakke op om en lang række af de nyt tiltag og initiativer, der sættes i gang til næste år.

NB! Byudvikling i Køge til 23 milliarder. Konferencen afholdes d. 3. marts 2016.

Der er endvidere afsat midler til et styrket samarbejde i Greater Copenhagen, Partnerskab i Gate 21, Copenhagen Film Fund og endelig til en styrket markedsføring af Avedøre Holme.

Idrætten får også sin del til næste år, hvor der blandt andet er afsat penge til forprojektering af nye omklædningsrum på Avedøre Stadion og til at renovere og opgradere atletikbanen på Hvidovre Stadion. Banen her bliver udvidet fra 6 til 8 løbebaner. Og så bliver Hvidovre Stadion optimeret, så den lever op til DBU’s krav. Hvidovre Musikskole får nye permanente øvelokaler.

Budget 2016 bringer også godt nyt til de borgere, der hver dag færdes på Hvidovres veje. Asfaltpuljen blev forhøjet med 2 millioner kr.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i Jylland

Stormflodssikring af by- og landområder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND