I en tid med skiftende boligbehov og øget efterspørgsel efter fleksible løsninger, præsenterer Zleep Hotels stolt deres seneste initiativ, som er udlejning af Living værelser på månedlig basis.

Mangler du en midlertidig bolig, der kombinerer hotellivets bekvemmeligheder med friheden til at lave dine egne måltider? Zleep Hotels præsenterer: Living værelser som midlertidig bolig.

Siden åbningen af Zleep Hotel Lyngby i 2020 har Living værelser været en fast del af Zleep-konceptet på udvalgte hoteller, såsom Lyngby, Vejle, Madrid Airport og nu også i Køge.

Det, der adskiller Living værelserne fra klassiske Zleep værelser er, at Living værelserne indeholder et funktionelt køkken, hvilket giver gæsterne mulighed for at tilberede egne måltider direkte på værelset. Værelserne 50 procent større og designet til den ultimative komfort med eksklusive møbler i skandinavisk design med kvalitetssenge og lækre badeværelser med blandt andet rainshower brusehoved.

”Vi har oplevet stor efterspørgsel på værelser, hvor man kan kombinere hoteloplevelsen med hjemlige omgivelser. Derfor besluttede vi os i første omgang også at tilføje Living værelser på vores hotel i Køge, der i forvejen havde planlagt en større renovering af fællesområder og hotelværelser.” udtaler CEO i Zleep Hotels, Peter Haaber.

Living værelserne som har denne nye long-stay mulighed er til gæsten, der er in-between boliger eller ansat på længerevarende projekter og søger hjemlige omgivelser. Værelserne tilbyder det perfekte alternativ til ens trygge hjem, med samme frihed, ekstra komfort og mere fleksibilitet.

“Når du er på hotel er housekeeping en naturlig del af pakken – og det får gæsterne, der lejer Living værelser på månedlig basis også. Så alt i alt får man det bedste fra to verdener hvis vi selv skal sige det.” fortæller Salgs- og Marketing direktør, Catharina Hallberg.

Priserne for udlejning af Living værelserne varierer afhængigt af hotellets placering.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS