De sidste nye projektlejligheder overgår til ejendomsmægleren Home i Carlsberg Byen, og her er forventningen, at der er udsolgt i løbet af 2025.

Nyt samarbejde: Home er af udviklingsselskabet Carlsberg Byen hyret til at sælge de sidste projektlejligheder i bydelen. Drømmer du om at købe en projektlejlighed i Carlsberg Byen, så er det ved at være tid. Det skriver Home i en pressemeddelelse.

Carlsberg Byen har selv stået for salget og udlejningen af projekterne i bydelen, der har taget form over de seneste 7 år. Men udviklingsselskabet Carlsberg Byen har nu indgået et samarbejde med Home i Carlsberg Byen omkring salget af de resterende projektlejligheder

Det er projekterne ’Stilling Hus’, ’Nebelong Hus’ og ’Høffdings Tårn’ og en række lejligheder i ’Bohrs Tårn’.

”I skrivende stund er det 70 projektlejligheder. Når de er solgt, så er Carlsberg Byen officielt udsolgt. De otte restlejligheder er nogle, der ikke blev solgt dengang, de var udbudt som projekter, og derfor i dag er lejet ud. Vi sælger så, når lejerne fraflytter,” siger medindehaver Jonas Lohmann Poulsen fra Home i Carlsberg Byen.

”Det er en kæmpe ære for os, at Home sammen med Carlsberg Byen vil kunne melde officielt udsolgt i den nyere bydel i løbet af 2025,” siger han og tilføjer:

’’Vi har allerede et solidt kendskab og flotte resultater, og denne aftale er med til at understrege vores position i markedet på Vesterbro og i Carlsberg Byen.’’

Home overtager salget pr. 1/11-24, og projekterne står færdige i midten af 2025. Carlsberg Byen P/S vil fortsat stå for udarbejdelse af købsaftaler, men Home står fremover for alt andet, markedsføring og salgsarbejde.

”Carlsberg Byen er i forvejen et veletableret område med rigtig mange familier, og vi har rigtig mange gensalg derinde,” forklarer Jonas Lohmann Poulsen, der også driver tre forretninger, Home Vesterbro, Home Christianshavn og Home København City.

Der er bygget og opført i alt 3.100 boliger i Carlsberg Byen.


Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Afholdes 28. november 2024

Klokken 09.00 - 13.05

DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn


Baggrund

Højhusbyggeriet boomer i Danmark for tiden. Højhuse kan ud over at være vartegn for byen også være en del af løsningen for de store byer, der har problemer med pladsmangel, samtidig med at flere og flere mennesker ønsker at bo i centrum.

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032