Hoffman, et datterselskab af norske Veidekke, har indgået kontrakt med Square Copenhagen, en del af det tyske ejendomsselskab Proteus, om renovering og ombygning af Helmerhus, en historisk bygning på Københavns Rådhusplads. Kontraktværdien er på 580 millioner kr.

"Vi ser frem til at restaurere og transformere et historisk vartegn i København med respekt for byen – sammen med Hoffmann og vores partnere," siger  Jürgen Büllesbach, administrerende direktør for Proteus.

Helmerhus er oprindeligt opført i år 1900. Når ombygningen er afsluttet, vil bygningen omfatte 15.000 kvm kontorlokaler, 1.200 kvm boligarealer og 3.000 kvadratmeter butiks- og F&B-arealer. Projektet er udviklet af Hoffmann, VITA engineiører, Henning Larsen Architects, Emcon og AM Alpha.

”Vi er glade for at gennemføre omdannelsen af Helmerhus. Beliggende på Rådhuspladsen i hjertet af København er dette et meget prestigefyldt projekt, som følger i fodsporene på andre succesfulde projekter Hoffmann har udført i det indre København, såsom 25Hours Hotel Copenhagen, Tivoli Corner og CitizenM Copenhagen Hotel,” siger Torben. Bjørk, adm. direktør i Hoffmann.

Projektet er blevet udviklet af Hoffmann i samarbejde med Henning Larsen Arkitekter, Vita Ingeniører, Emcon og AM Alpha.


Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Afholdes 14. november 2024

Klokken 09.00 - 12.45

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Kursusbeskrivelse

I de fleste byggeprojekter bliver der i projektets løbetid fremsat ekstrakrav i forhold til kontrakten som følge af f.eks. projektændringer, hindringer og uforudsete forhold.

Hvordan håndterer man disse krav som bygherre, rådgiver, entreprenør…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Ny udbudslov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Fremtidens betonbyggeri