Til sommer står 20 nye værelser klar i HimmerLand i Farsø. Byggeriet foregår efter planen og forventes at stå klar til at åbne til juni 2024.

HimmerLand er et resort beliggende i Farsø mellem Aalborg og Aarhus og ejes af Lars Larsen Group.

Med udsigt til HimmerLands ene golfbane Old Course, kan man roligt glæde sig til de nye anneksværelser står klar den 1. juni 2024. Ligesom HimmerLands andre udvidelser, er der tænkt på alle detaljer.

Alt fra ladestandere, parkering til golfbiler og private terrasser eller balkoner til hvert værelse er nemlig hvad HimmerLands stigende antal gæster kan se frem til fra den 1. juni, hvor værelserne står klar.

Director of Sales & Marketing, Helle Thomasberg ser frem til at kunne byde velkommen til endnu flere gæster. ”Vi kan mærke en stigende efterspørgsel og nysgerrighed på, hvad vi kan tilbyde – både fra leisure og business-gæster, hvilket er rigtig dejligt, for det betyder, at de ambitioner, vi har sat for os selv, virker,” siger Helle Thomasberg og fortsætter:

”Med vores udvidelser og tilbygninger har vi nu en masse aktiviteter hele året rundt, og det har faktisk betydet, at vi nogle gange har været nødt til at sige nej til nogle gæster, fordi vores overnatningskapacitet ikke har fulgt helt med de andre udvidelser før nu. Det er jo kun et positivt problem, så jeg ser rigtig meget frem til, at vi kan byde flere velkommen og især de større konferencer og grupper samt sportshold.”

HimmerLand råder med de nye anneksværelser, nu over 365 sovepladser fordelt på 106 værelser, samt resortets tilknyttede feriehuse.

Fakta om anneksværelserne:


Aalborgs massive udviklingsprojekter

Afholdes 26. september 2024

Klokken 09.00 - 12.40

Aalborg Kongres og…Aalborg Kongres og Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg


Baggrund

Aalborg præges i dag af store udviklingsprojekter, hvoraf Aalborg Hospital for 4,6 milliarder kr. og udvidelsen af Aalborg Universitet til lidt over 2 milliarder kr., er de største.

For at imødekomme det stigende behov for boliger, der kommer fra en befolkningstilv…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS