Bauherr styrker nu ledelsen med Gyrithe Saltorp, der tiltræder som administrerende direktør i virksomheden.

Gyrithe Saltorp har ca. 30 års erfaring fra bygge- og ejendomsbranchen. Senest har Gyrithe været CEO i Vilhelm Lauritzen Arkitekter, og har før dette være direktør i Bygningsstyrelsen, direktør i Københavns Ejendomme, CEO i PG Property Management, erhvervsdirektør i Dan-Ejendomme (nu DEAS) m.v.

Opgaverne har blandt andet omfattet bygherrerollen, driftsherrerollen, ra dgiverrollen, administratorrollen og i mange tilfælde udvikling af synergier mellem rollerne.

Gyrithe Saltorp er desuden formand i to ejendomsfonde, sidder i bestyrelsen i KAB og Kvindehjemmet Jagtvej 153, deltager i flere advisory boards, underviser unge i byggebranchen og holder indlæg på konferencer mv.

Bygherrerådgiveren Bauherr beskæftiger sig med b.a. de offentlige, private og fondsstøttede projekter, og rådgiver blandt andre Bygningsstyrelsen i forbindelse med Folketingets Nye Rammer, Slots- og Kulturstyrelsen i forbindelse med Fremtidens Nationalmuseum, ATP Ejendomme og Realdania By og Byg.

Bauherr er etableret af civilingeniør Peter Fangel Poulsen og arkitekt MAA Frederik Ejlers i 2018. Peter Fangel Poulsen og Frederik Ejlers har begge mere end 30 års erfaring med byggeri – både som bygherre og bygherrerådgiver.

Firmaet beskæftiger i dag ca. 20 medarbejdere, fordelt pa arkitekter, ingeniører, konstruktører, strateger, kommunikatører, økonomer og jurister, der tilsammen har erfaring med alle byggeriets faser, værdikæde og metoder.

Peter Fangel Poulsen, partner i Bauherr, udtaler: ”Det er en stor glæde for os endelig at kunne sige højt, at Gyrithe træder ind i virksomheden. Gyrithe har en lang - og for mange kendt og anerkendt - erfaring i byggebranchen, ikke mindst pa bygherresiden. Det er et stort skridt for os, at det er lykkedes at fa landet dette samarbejde”.

Gyrithe Saltorp udtaler: ”Bauherr er med til at løfte en vigtig opgave ved at understøtte, at bygherren kan lede sit byggeri aktivt, helhedsorienteret og professionelt. Jeg ser meget frem til at være med til at udvikle Bauherrs ydelser og metoder generelt, og ikke mindst arbejde med bygherrens tilgang til fremtidens mere bæredygtige og digitale byggeprojekter”.

En væsentlig del af arbejdet bliver at modne Bauherrs strategi om at kunne tilbyde komplet ra dgivning for alle bygherrer i Danmark, ogsa på områder, som ikke traditionelt har haft fokus i byggeriet. Strategien peger ba de i retning af intern vækst, men ogsa flere tætte partnerskaber med andre virksomheder inden for Bauherrs opgave område.

 


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS