Ejendomsudvikler har fået godkendt et projekt med 25 seniorboliger på en grund, hvor der tidligere lå en skole.

Ifølge Lolland Falsters Folketidende har Skanlux fået godkendt en lokalplan for et projekt med 25 seniorboliger til udlejning ved Tårsvej i Nakskov.

Lokalplanen har været i 8 ugers høring, og den blev godkendt af politikerne i klima-, teknik - og miljøudvalget den 13. november 2023.

I processen efter den offentlige høring af idéoplægget er bebyggelsesprocenten fra idéoplægget på 30, dog ændret til 40. Dette har ikke vurderet som en væsentlig ændring, og der har derfor ikke været foretaget en fornyet høring af idéoplægget.

Branding - sådan får du solgt dit byggeprojekt. Konferencen afholdes den 7. december 2023.

- Vi er lige startet op på Tornsangervej i Maribo, hvor vi bygger 56 lignende boliger. Det skal vi lige lære af, så vi kan tage de gode tinge med derfra til Tårsvej, siger projektleder Jesper Høegh fra Skanlux Projekt til Lolland Falsters Folketidende.

Lokalplanområdet er 9.700 kvm stort og fremstår i dag som en byggetomt. Tidligere husede grunden Madeskovskolens bygninger, men de er revet ned, og på arealet står kun beplantningen tilbage.

Lokalplanen giver mulighed for, at der kan bygges rækkehuse i 1,5 etager. I tilknytning til boligerne skal der desuden opføres et fælleshus.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.