Revisions- og konsulentfirmaet Powered By er rykket ind i 664 kvm i Genestas ejendom i Ørestad.

Genesta har underskrevet en lejeaftale med audit- og konsulentvirksomheden Powered By for leje af 664 kvm på 18. sal i kontorbygningen Public i Ørestad i København.

"Public giver os et ideelt kontormiljø. Med de igangværende renoveringer kommer vi til at nyde godt af de nyudviklende rum, der opfylder både vores behov for moderne og fleksible faciliteter med en bred vifte af muligheder såvel som vores bæredygtighedsmål", siger Sten Peters, adm. direktør for Powered By.

Siden overtagelsen af den 30.000 kvm store bygning, har Genesta foretaget betydelige renoveringer for at modernisere ejendommen i respekt for dens originale arkitektoniske design. Disse opgraderinger omfatter forbedringer af lejerrum og fællesarealer, øgning af energieffektiviteten og reducering af bygningens CO2-fodaftryk.

Genesta har købt bygningen, der tidligere hed Ferring, fra Castellum i april 2021 for 778 millioner kr.

Public tilbyder en række faciliteter såsom et auditorium, lounger og restauranter, alle inden for rækkevidde af Ørestads metro-, bus- og regionale togstationer.

"Vi er glade for at kunne byde Powered By velkommen. Deres nye kontor på en af Publics øverste etager byder på en fantastisk udsigt over København, hvilket giver et inspirerende miljø i et forretningskvarter med en international atmosfære", siger Allan Strand Olesen i Genesta.

Ud over underskrivelsen af en lejeaftale med Powered By har Genesta i den sidste tid indgået lejeaftaler for kontorarealer i Public med bl.a. Nokia, Waterland og Smith+Nephew.


Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Afholdes 28. november 2024

Klokken 09.00 - 13.05

DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn


Baggrund

Højhusbyggeriet boomer i Danmark for tiden. Højhuse kan ud over at være vartegn for byen også være en del af løsningen for de store byer, der har problemer med pladsmangel, samtidig med at flere og flere mennesker ønsker at bo i centrum.

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS