Statens ejendomsselskab Freja Ejendomme har solgt det tidligere misbrugs- og asylcenter Foldbjergcenter i Vrå i Nordjylland. Køber har planer om at omdanne stedet til bosted for psykisk sårbare borgere. Ejendommen har et grundareal på 37.131 kvm og et etageareal på 2.240 kvm og er blevet solgt gennem EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Tidligere husede Foldbjergcenter Nordjyllands Amts primære behandlingstilbud til misbrugere. Herefter blev stedet omdannet til et asylcenter, og nu er det blevet solgt til Alex Poulsen Ejendomme, der har planer om at åbne et privat bosted for psykisk sårbare borgere.

Køber af ejendommen Alex Poulsen er allerede indehaver af det private bosted Fønix i Tranum. Han fortæller, at de har valgt at købe endnu en ejendom på grund af stigende efterspørgsel.

- Vi oplever, at flere og flere ønsker at få plads på vores bosted i Tranum, og derfor besluttede vi at gå på jagt efter et sted til en ny afdeling. Det er svært at finde et sted med mange kvadratmeter samlet, så ofte er det statslige bygninger, som er store nok til vores behov. Derfor var det virkelig som at finde en nål i en høstak, da vi stødte på Foldbjergcentret i Vrå. Nu er planen, at vi skal have ansat 35 medarbejdere, og så åbner vi til efteråret, siger Alex Poulsen.

Jylland: Køb og salg af ejendom - Due Diligence. Kurset afholdes d. 20. oktober 2020.

Statens ejendomsselskab Freja ejendomme har solgt ejendommen til 4,2 millioner kr. gennem EDC Poul Erik Bech.

- I fjord solgte vi en af de mest prominente bygninger i Hjørring for Freja Ejendomme - nemlig det tidligere arresthus på Jernbanegade. Det er altid nogle spændende ejendomme, når de kommer fra Freja. De har ofte et stort potentiale, som tiltrækker meget forskellige købere, der har forskellige drømme for, hvad der kan gøres med ejendommene. Derudover er det også en fordel, at statens ejendomme ofte er blevet passet godt på, og det er også tilfældet med Foldbjergcentret, som kun kræver let renoveringsarbejde, siger Michael Stilling, partner i EDC Poul Erik Bech Aalborg.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Fremtidens betonbyggeri

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS