Next Uddannelse København modtager en bevilling på 125 millioner kr. fra A.P. Møller Fonden til at udvikle skolens campusområde på Nørrebro i København.

Med støtten fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal kan Next inden længe gå i gang med at realisere et nyt praksisakademi. Akademiet får til huse i en helt ny bygning på lidt over 6.000 kvm.

- Dansk erhvervsliv har brug for dygtige, fagligt uddannede medarbejdere. Men desværre vælger alt for få unge de perspektivrige erhvervsuddannelser. Donationen til det nye praksisakademi skal forhåbentlig bidrage til at gøre det mere attraktivt at tage en erhvervsuddannelse ved at tilbyde rammer, der understøtter høj faglighed, viden i bred forstand og ikke mindst fællesskab mellem unge, siger Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla, formand for A.P. Møller Fonden.

Kun få unge vælger i dag at søge ind på en erhvervsuddannelse efter grundskolen. Udfordringen er særlig stor i hovedstaden, hvor søgningen til erhvervsuddannelserne kun er på 13 procent af en årgang.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter. Konferencen afholdes den 14. maj 2024.

- Som skole er vi taknemmelige over den generøse donation fra A.P. Møller Fonden. Investeringer i de erhvervsfaglige uddannelser og stærke studiemiljøer er helt afgørende for både at kunne rekruttere og fastholde de unge. Praksisakademiet bliver et flagskib på Nørrebro, hvor vi har vendt den traditionelle erhvervsskole på hovedet for at skabe rammer, som bedre kan understøtte eksperimenterende læringskulturer og give eleverne på tværs af uddannelser mulighed for eksempelvis at lære mere om fremtidens teknologi og bæredygtighed, siger administrerende direktør på Next, Ole Heinager.

I den kommende tid vil der blive afholdt en arkitektkonkurrence for byggeriet af praksisakademiet. Her vil elever, lærere og eksperter blive inddraget. Byggeriet påbegyndes snarest muligt og kan stå klar i slutningen af 2027.


De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Afholdes 31. oktober 2024

Klokken 09.00 - 12.40

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Kursusbeskrivelse

I juni 2020 kom der nye brandændringer i Bygnignsreglementet. Kurset giver dig den fornødne gennemgang af brandkravene i Bygningsreglementet med alle de nye ændringer i 2019 og 2020. De brandtekniske krav i byggeri kan være komplekse og svært tilgængelige.…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne