I forbindelse med et ge­ne­ra­tions­skif­te sættes en 9.427 kvm in­ve­ste­rings­ejen­dom på Rolundvej 11-21 i Odense til salg for 78 millioner kr.

EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense skal formidle salget af ejendommen, som består af 2 separate bygninger beliggende ved siden af hinanden. Bygningerne har plads til at drive forskellige former for erhverv heriblandt detailsalg, kontor og lager, hvilket tillader et bredt udvalg af potentielle lejere.

”Vi har at gøre med en yderst spændende er­hverv­se­jen­dom, der foruden sit store areal på hele 9.427 kvm etageareal og grundareal på 21.637 kvm, imponerer med sin moderne stil og velholdte faciliteter. Der er også et stort befæstet udenomsareal med talrige par­ke­rings­plad­ser. Kombineret med sine mange fuldendte løsninger er ejendommen en yderst interessant investorcase. Sælgerne fortæller, at de har nogle gode stabile og flinke lejere, som de har et godt, personligt samarbejde med” siger Mikkel Ørbech, Partner, EDC Poul Erik Bech Erhverv.

”Denne velholdte ejendom er ejet af et odenseansk søskendepar, der overtog ejendommen fra deres far. De føler, at det er det rette tidspunkt at afhænde ejendommen. Det er en spændende in­ve­ste­rings­ca­se med meget lav tomgang, der kun mangler udlejning af et kontorareal på 350 kvm og et mindre lagerareal på ca. 100 kvm. De resterende 8.977 kvm er således allerede udlejet, og det er vel at mærke til meget stabile og solide lejere, der selv har lavet store investeringer i deres respektive lejemål,” siger Mikkel Ørbech

Han fortsætter: ”Den nuværende lejer i den ene bygning er den landsdækkende bil­for­hand­ler­kæ­de Terminalen. Den anden bygning er udlejet til kompetente virksomheder som B&R Industrial Automation, Auktionshuset, Danske Dag­in­sti­tu­tio­ner, Compu Care, Carl Ras og Dencon.”


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den nye Planlov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS