Enemærke & Petersen vil pr. 30. juni 2024 øge sin ejerandel af byggevirksomheden NemByg fra 60 procent til 100 procent og overtager dermed ejerskabet af NemByg med domicil i Esbjerg.

– NemByg har etableret en god base i det sydjyske for Enemærke & Petersen og skabt fremdrift og stærke resultater i de senere år, hvor virksomheden har leveret værdi for kunderne. Som en del af Enemærke & Petersen har NemByg fået et stærkt udgangspunkt for at skalere virksomheden, og vi ser frem til at fortsætte den gode udvikling, når Enemærke & Petersen bliver eneejer i tråd med den oprindelige plan, siger Troels Aggersbo, adm. direktør i Enemærke & Petersen.

NemByg fortsætter efter ejerskiftet under eget navn, og alle aktiviteter videreføres med særlig fokus på opgaver i Syd- og Sydvestjylland.

NemByg har primært fokus på renovering og nybyggeri for erhvervskunder, offentlige kunder og boligforeninger og er med ca. 100 medarbejdere den førende entreprenør i Esbjerg-området.

– Enemærke & Petersen er den helt rigtige ejer af NemByg. Begge virksomheder bygger på en håndværkerkultur med stor egenproduktion, fælles værdier og stærkt fokus på tilrettelæggelse og planlægning. Vi deler måde at drive forretning på, og salget gør, at vi fortsat kan være en god arbejdsplads for vores dygtige medarbejderstab, siger Jesper Holm Nilsen, afgående administrerende direktør i NemByg.

Den nye mand i spidsen for NemByg er ikke så ny endda. Anders Nielsen, som har været en del af NemByg siden 2012 seneste som leder af projektafdelingen, overtager stafetten 1. september:

– Jeg går til den nye ledelsesopgave med glæde, stolthed og en god portion ydmyghed. Vi er godt kendte i det sydvestjyske område, og min opgave bliver sammen med medarbejderne at videreføre vores portefølje af byggeprojekter og hente nye opgaver ind, også uden for vores nærområde, siger Anders Nielsen.

Enemærke og Petersen overtog 1. juli 2021 60 procent af den esbjergensiske byggevirksomhed, med en købsaftale på øvrige aktier i NemByg til overtagelse i 2024. Det er derfor helt efter planen er Enemærke & Petersen nu er eneejer af NemByg.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den nye Planlov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS