Zürich-Kloten bliver Zleep Hotels andet hotel i Schweiz. Hotellet har netop åbnet for gæster.

Omkring 110 gæster fra ind- og udland har i sidste uge fejret åbningen af Zleep Hotels første hotel i den tysktalende del af Schweiz. Det er Zleep Hotels andet hotel i Schweiz, det første fejrede sin åbning tidligere på måneden i Lausanne-Chavannes. Det skriver Zleep Hotels i en pressemeddelelse.

Zleep Hotel Zürich-Kloten tilbyder dansk design og kvalitetsovernatning for både korte og længere ophold. Hotellet har 85 rummelige værelser. De ekstra lange senge på 210 cm bidrager også til komforten på værelserne, ligesom de praktisk designede badeværelser med rainshower.

Peter Haaber, Zleep Hotels CEO, udtaler: "Vi startede med Zleep Hotels for 20 år siden i København, og i dag kan de findes i mange lande i Europa.” Succesen har tilladt brandet at vokse, eller som Peter Haaber udtrykker det: "Vi står for en god nats søvn og en god morgenmad."

For at afslutte aftenen kan man slappe af i det hyggelige og elegante loungeområde, og få sig en drink ved den multifunktionelle reception, som også fungerer som bar, derfor konceptet barception. Hotellet er designet til at imødekomme behovene hos både forretningsrejsende og feriegæster, derfor findes der også mødefaciliteter på hotellet, hvor man kan arbejde.

Lokationsmæssigt befinder hotellet sig i et attraktivt område: kun 100 m fra Zürich-Kloten togstationen, 14 minutter med sporvogn fra Zürich centrum og 1.3 km fra Zürich Lufthavn. Hotellet har en digital rejsehåndtering med check-in maskiner og kontaktløse betalinger.


Ny udbudslov KURSUS

Afholdes 29. oktober 2024

Klokken 09.00 - 12.45

DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn


Kursusbeskrivelse

Danmarks første udbudslov trådte i kraft i 2016 og gjaldt for alle store offentlige bygge- og anlægsopgaver.

Folketinget vedtog i juni 2022 en ny udbudslov, der gennemfører 34 ændringer i loven samt indeholder en række tilpasninger i…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS