Ejendomsudvikler Niels Pedersens virksomhed Miljø-Bo har brugt 15 måneder på et projekt med seniorboliger, har holdt flere end 30 møder med kommunen og har betalt arkitektregninger for 1,7 millioner kr. Alligevel er der lang vej til realisering af boligerne.

Ejendomsudvikler Niels Pedersen er ifølge Fyens.dk ikke tilfreds med tempoet i Odense Kommune. Han ønsker at omdanne det tidligere Odense Seminarium ved Middelfartvej i Bolbro til et seniorbofællesskab, men han mener, at Odense Kommune er tung at danse med.

- Vi har haft en lang og kompliceret dialog med forvaltningen, hvor vi føler at vi gentagne gange er stødt på udfordringer. Det er rigtig uheldigt, at processen skal være så tung, når nu politikerne er velvilligt indstillede, og der er så stor efterspørgsel på lige netop på denne type af boliger, siger Niels Pedersen til Fyens.dk.

Ifølge avisen erkender By- og Kulturrådmand Jane Jegind, at der er problemer.

NB! Odense investerer 24 milliarder i boligbyggeri. Konferencen afholdes d. 17. januar 2019.

- Vi lægger ikke skjul på, at afdelingen Byggesag har haft problemer på grund af den tidligere sag med bortvisning af flere medarbejdere og en grundig gennemgang af deres arbejde. Det har haft betydning for tempoet, og selv om vi har fået bevilget ekstra penge, er afdelingen endnu ikke oppe på fuld kapacitet, siger Jane Jegind til Fyens.dk.

Hun understreger dog, at det går den rigtige vej.

Miljø-Bos projekter omfatter ombygningen af den 2.000 kvm store seminariebygning, som desuden tilføres en ekstra etage på en del af bygningen og 2 etager på omkring halvdelen af bygningen, så det samlede omfang ifølge Byggefakta bliver på 5.000 kvm.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Fremtidens betonbyggeri

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS