Egedal Kommune har prækvalificeret 3 hold til et strategisk partnerskab, der skal stå for at modernisere kommunens skoler for 400 millioner kr.

Den 23. april 2020 udløb Egedal Kommunes ansøgningsfrist til prækvalifikation på opgaven om at realisere en portefølje af skoleprojekter i kommunen. Egedal Kommune har udvalgt 3 tilbudsgivere, der frem mod august 2020 skal afgive tilbud på at blive kommunens Strategiske Byggepartner til blandt andet renovering og modernisering af kommunens skoler.

- Egedal Kommune modtog i alt 11 prækvalifikationsansøgninger, og alle ansøgere bestod af dygtige teams af totalentreprenører, ingeniører og arkitekter. Der var gode referencer fra lignende projekter, både hvad angår læringsmiljøer, multifunktionalitet på skoler samt renovering og nybyggeri. Vi ser frem til at modtage tre gode tilbud fra de tre teams til august, og forventer, at der kan indgås kontrakt medio november 2020, siger Sune Impgaard Schou, By- og Erhvervsdirektør i Egedal Kommune.

Ny praksis for konsortier. Kurset afholdes d. 26. november 2020.

Kommunen ønsker at styrke læring, trivsel og udvikling på både skole- og dagtilbudsområdet. Skolernes fysiske rammer skal moderniseres og arealerne skal udnyttes klogere og mere multifunktionelt. Samtidig er der fokus på at øge sambrug og skabe inspirerende og kreative læringsmiljøer gennem helhedsrenovering, modernisering og udbygning.

Den endelige kontrakt med Egedal Kommune vil være et strategisk partnerskab med en øvre ramme på 400 millioner kr. Heraf er der øremærket 250 millioner kr. til at renovere og modernisere samt skabe kreative læringsmiljøer for børn og unge på de første 4 af kommunens skoler i perioden 2021-2024.

De 3 prækvalificerede ansøgerteams, som Egedal Kommune har valgt at tage videre med til tilbudsfasen er følgende:

Totalentreprenør Juul & Nielsen
EKJ Rådgivende Ingeniører
Dansk Energi Management
RUBOW arkitekter
NERD architects

Totalentreprenør Jakon
COWI
RUM
Arkitema

Totalentreprenør Einar Kornerup
JJW Arkitekter
JL Engineering
Rådgivende Ingeniører, AB Clausen


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens