EDC Erhverv Poul Erik Bech har identificeret Næstved som en by i rivende udvikling, og derfor udvider ejendomsmæglervirksomheden sit mandskab i byen.

En stigende investeringslyst fra ejendomsinvestorer samt et nyt mål for flyttende virksomheder har gjort Næstved til en by, der i øjeblikket tiltrækker sig stor interesse udefra. Tal fra EDC Erhvervs Køber-/Lejerkartotek viser, at godt 36 procent flere investorer vil investere i erhvervsejendomme i Næstved i dag end for 1 år tilbage. Ligeledes vil over 25 procent flere virksomheder enten købe eller leje erhvervsejendomme i byen.

Derfor opruster EDC Erhverv Poul Erik Bech sin profil i byen. Sven Lyse, der i forvejen er partner i EDC Erhverv-afdelingen i Vestsjælland, tiltræder nu også som partner i Næstved, sammen med Michael Kristiansen som ny erhvervsmægler i erhvervscenteret. Det nye team skal for alvor synliggøre EDC Erhverv Poul Erik Bech i bybilledet med deres lokalkendskab.

- Vi skal have nogle flere kræfter på banen, og Michael bliver en stor gevinst, når vi skal servicere vores kunder. Han har en stærk finansiel tilgang til arbejdet, han har netværket og lokalkendskabet, og så ved han, hvordan han skal arbejde med kunderne, fortæller Sven Lyse om den nye mand på holdet, Michael Kristiansen.

- Jeg er god til at bygge noget, og jeg kender Næstved, da jeg bor lige udenfor byen. Jeg har før haft sæde flere forskellige steder, og det er altid lykkedes med succes, pointerer Sven Lyse.

NB! Næstved: De store projekter. Konferencen afholdes d. 14. maj 2019.

Michael Kristiansen tiltræder i mæglervirksomheden, efter han senest har arbejdet i 14 år i Nykredit i Næstved, hvor han blandt andet har haft ansvaret for erhverv og landbrug som centerdirektør. Hans store lokalkendskab er ifølge ham selv en stor styrke i sin nye position.

- Jeg kender byen som min egen bukselomme, jeg og min familie bor her, og via mine mange år i finansverdenen har jeg opbygget mig et stærkt netværk af erhvervsfolk. Jeg har en proaktiv tilgang til arbejdet, hvor jeg bruger en masse energi på at sikre de bedste løsninger for mig og mine kunder. Jeg er et ligefremt og ærligt menneske, og jeg bestræber mig på at være tillidsvækkende og relationsskabende i min tilgang til kunderne, fortæller det nyeste skud på EDC Erhverv Poul Erik Bech-stammen.

Han fremhæver særligt begejstringen ved at arbejde i et komplekst marked som grobund for karriereskiftet.

- Ejendomsbranchen er spændende, og det er et marked, der vil være i konstant udvikling og forandring. Forandringer driver mig fremad, og jeg trives godt med, at der sker ting omkring mig, siger Michael Kristiansen.

- Jeg kan sætte mig ind i både køber og sælger siden, da jeg i mange år – lokalt – har hjulpet med finansielle løsninger, for både købere og sælgere i Sydsjælland og Lolland Falster, uddyber han.

Udover oprustningen i Næstved søger EDC Erhverv Poul Erik Bech også minimum en sagskoordinator, som skal dække både Næstved og Slagelse samt endnu en erhvervsrådgiver i Slagelse.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS