TDC Pensionskasse har netop valgt ejendomsforvaltningsselskabet DEAS som samarbejdspartner til boligprojektet, der omfatter 225 ungdomsboliger på Teglholmen i Københavns Sydhavn.

DEAS skal stå for udlejning og administration af ungdomsboligprojektet Støberiet. Bygningen på Støberigade 10 var oprindeligt en del af B&W’s støberi. Oprindeligt blev bygningen brugt til at tegne og producere stålforme til komponenter til dieselmotorer. I 1985 indrettedes den til Københavns Fragtmandshal.

TDC Pensionskasse købte siden bygningen og indrettede den i 1993 til kontor. Nu omdannes den så til 4 etager med ungdomsboliger med eget køkken og bad, som står klar den 1. juli 2015, samt dagligvarebutik og fællesarealer i stueetagen.

NB! Almene boliger for 40 milliarder i København - nyeste udvikling. Konferencen afholdes d. 22. april 2015.

- Ungdomsboliger er en mangelvare i København, og med Støberiet tilbyder vi attraktive boliger til studerende i et område, der er i en spændende udvikling. Vi har valgt DEAS som samarbejdspartner, da de har en solid erfaring med nyopførte ejendomme, så vi sikrer alle faser af ejendommens opstart – fra udlejning til administration og drift, siger Leif Stidsen, direktør for TDC Pensionskasse.

Byggeriet af ungdomsboligerne i det 11.000 kvm store byggeri blev kortvarigt ramt af Engsø Gruppens konkurs og genstartet ved Jönsson Entreprise, Arkitektfirmaet DesignGroup og Ingeniørfirmaet Hansen, Carlsen & Frølund, samt med Arkitektfirmaet Kim Christiansen som bygherrerådgiver.

- Vi ser frem til at hjælpe TDC Pensionskasse med at løfte dette projekt. Det er en særlig opgave at udleje ungdomsboliger. Der er mange informationer, der skal håndteres, blandt andet studietjek af de kommende lejere, som ofte har brug for ekstra hjælp, da det er første gang, de er på boligmarkedet, siger Henrik Dahl Jeppesen, administrerende direktør i DEAS, der netop har færdigudlejet PKA’s ungdomsboligprojekt; den tidligere Konstabelbygning på Margretheholm.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Den nye Planlov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ungdomsboliger på et modent marked