Ejendomsforvalteren og rådgiveren Deas overtager i september 2024 ind i et nyopført domicil på Grønttorvet i Valby.

Siden Deas flyttede i sine nuværende kontorer på Frederiksberg for mere end ti år siden, har både Deas, hele ejendomsbranchen og arbejdsmønstrene udviklet sig markant.

Det stiller krav til, at et domicil skal afspejle den udvikling, og derfor overtager Deas i 2024 et nybyggeri, der opføres og udvikles af Nrep.

- Vores nye domicil viser mulighederne for moderne ejendomme og kontormiljøer. Vi arbejder hver dag på at optimere og udvikle ejendomme på vegne af vores investorer, og derfor er det helt essentielt, at Deas egne rammer byder på moderne ejendomsløsninger og teknologi, siger Rikke Lykke, administrerende direktør for Deas.

Ejendommen forventes DGNB-guldcertificeret og er placeret i Valby. Foruden at huse Deas medarbejdere i København vil det nye domicil fungere som et levende showroom på de nyeste løsninger og services inden for blandt andet PropTech og Space Planning.

Miljømæssig due diligence og EUs Taksonomi. Kurset afholdes den 19. marts 2024.

- Det er vores ambition, at de nye rammer skal være en kilde til konstant inspiration for ikke blot vores medarbejdere, men også vores investorer der besøger Deas. De vil nu blive mødt af moderne kontorløsninger hos os, der blandt andet omfavner den fleksibilitet, der kan være værdifuld i en omskiftelig hverdag for mange medarbejdere på et kontor, siger Rikke Lykke.

Indretningen af husets kontormiljøer kommer til at afspejle en moderne arbejdsplads med en fleksibel arbejdskultur, hvor hjemmearbejdsdage er blevet en fast del af arbejdsugen, mens dagene på kontoret handler om samarbejde og være del af en fælles kultur.

Det betyder, at kvadratmeterne i kontorlandskabet udnyttes med fokus på fællesskab og innovation, men samtidig byder på flere stillerum med plads til fokus.

- I indretningen omfavner vi den hybride arbejdsplads, hvor vi etablerer varierende zoner på kontorerne, der skal kunne bruges forskelligt alt afhængig af arbejdsdagen. Vi fokuserer også på at udnytte kvadratmeterne på fællesarealerne, der skal kunne aktiveres og bruges hele dagen. Vores bistro skal for eksempel ikke bare være et sted at spise, men indbyde til ophold i løbet af hele arbejdsdagen, siger Mie Møller, Lead Architect, Deas.

DEAS lejer ejendommens totale 9.300 kvm og indretter egne kontorer på ejendommens 2. og 3. sal, mens 1. salen og dele af stuetagen fremlejes eksternt.


Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Afholdes 28. november 2024

Klokken 09.00 - 13.05

DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn


Baggrund

Højhusbyggeriet boomer i Danmark for tiden. Højhuse kan ud over at være vartegn for byen også være en del af løsningen for de store byer, der har problemer med pladsmangel, samtidig med at flere og flere mennesker ønsker at bo i centrum.

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS