Power House har lejet et 1.858 kvm stort lokale i historisk ejendom ved Vester Farimagsgade 29 i København. Her åbner fitnesskæden i oktober 2024 sit første fitnesscenter i København.

Ejendommen stod færdig i 1935 for Dansk Ingeniørforening og har i mange år været lejet ud til fitness. Udlejer ville rigtig gerne beholde fitness koncepter i ejendommen, det har vi i Croisette Danmark hjulpet dem med.

Power House har opnået rigtig stor succes i Aarhus og Odense, og nu kommer de for at ekspandere til København.

"Jeg er stolt over hvor hurtigt det gik, fra vi først markedsførte ejendommen, til den helt rigtige lejer kom på plads. Det har været en sjov case at arbejde med, og jeg glæder mig til at se det nye Power House flytte ind" siger Henriette Einevoll Husby, Erhvervsmægler Croisette Danmark, der fandt de perfekte langsigtede lejere på under 2 måneder.

“Efter knap et år, er vi glade for endelig at have fundet det helt rigtige lejemål for Power House i København, og vi glæder os enormt meget til at slå dørene op til et splinternyt højkvalitets fitnesscenter i det buldrende hjerte af København. Lejemålet er perfekt for vores koncept, som har behov for store rum til forskellige typer selvtræning samt en smuk holdsal til LAVA studio, hvorigennem vi tilbyder reformertræning. En god proces med en dygtig tovholder i Henriette Einevoll Husby fra Croisette, muliggjorde en fornuftig tidsramme for åbning af Power House København i efteråret 2024” siger Jonas & Lærke fra Power House København

”Det har været et effektivt og dejligt samarbejde med Croisette. De var gode til at holde processen godt i gang og har været behagelige at samarbejde med. Der har været rift om lejemålet i den smukke historiske ejendom, og det betyder meget for os, at den helt rigtige lejer kommer ind. Det er vi sikker på at vi har fået med god hjælp fra Henriette og Croisette" siger Niels Pedersen, Direktør i Miljø-Bo, der ejer ejendommen.


Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Afholdes 3. december 2024

Klokken 09.00 - 12.35

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Baggrund

Tiden er løbet fra mange centrale byrum og gågader. Butikkerne står tomme og folk finder andre steder at færdes og handle i. Det har fået flere byer til at satse på revitalisering af bymidter og de centrale handelsgader.

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter