Udbyderen af investeringsprojekter Crescendo tilbyder muligheden for at investere i 16 nyere villarækkehuse i Hørning ved Aarhus. 80 procent af projektet er p.t. reserveret.

Projektet erhverves til en gennemsnitlig kvm-pris på kun godt 19.000 kr. med salgsvurderinger på +24.000 kr. pr. kvm. Samtlige boliger har været udlejet uden tomgang siden ibrugtagningen i 2020.

Investeringens forløb er primært funderet i drift med et forventet sikkert og stabilt stigende afkast, der budgetteres til en gennemsnitlig, årlig forrentning på 7,30 procent. Sekundært kan der, såfremt den kommende ejerkreds vurderer det rentabelt, blive solgt fra i enkeltenheder. Det skricer Crescendo i en prssemeddelelse.

Stationsbyen Hørning, der har ca. 8.500 indbyggere, er beliggende i Skanderborg Kommune ca. 15 km. fra Aarhus.

Skanderborg Kommune har én af landets højeste befolkningstilvækster. I 2037 vil der være +21,5 procent flere indbyggere iflg. en undersøgelse foretaget af Cowi for Skanderborg Kommune.

Ifølge Danmarks Statistik har indbyggerne i Skanderborg Kommune haft en gennemsnitlig indkomstfremgang på 24,1 procent i årene 2011 til 2021. I Jylland er dette kun overgået af Silkeborg Kommune.

Skanderborg er et attraktivt smørhul at leve i; kommunes middellevetid er 82,4 år mod hele landets gennemsnitlige middellevetid, som ligger på 80,9 år.

Udover at være en veludviklet byforstad til Aarhus nyder Hørning godt af at være en del af 'Den Østjyske Millionby': Indenfor kommunegrænsen er der 30.000 jobs, og med blot en times pendling i bil kan 700.000 jobs nås.

Ejendommen er beliggende i Hørnings nye parcelhuskvarter 'Sommerbækkvarter'. Der er otte minutters gang til Hørning Station, daginstitution ligger tæt på ejendommen og 'Sommerbæk Børnehus og Skole' som åbnede i 2024 er blot 900 m fra villarækkehusene.

Alle boliger har tilknyttet private haver med to terrasser og minimum to p-pladser. Rækkevillaerne, der har energimærke A2015, har 2 plan i et moderne og minimalistisk design, der kræver et minimum af vedligeholdelse.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Plejeboliger for 25 milliarder kr.