Copenhagen Capital har indgået bindende aftale om at købe ejendommen Læderstræde 11A og 11B i København K med overtagelse den 30. september 2019.

Copenhagen Capital køber ejendommen Læderstræde 11A og 11B som en skødehandel til 62 millioner kr. i et delt ejerskab med det familieejede selskab Helmersen Holding, der tillige arbejder med udvikling og salg af ejendomme.

- Læderstræde 11 er en spændende ejendom med et stort udviklingspotentiale, som vi forventer at kunne tilføre værdi, udtaler administrerende direktør Lars Falster, Copenhagen Capital.

- Vi oplever en stigende interesse fra kapitalstærke familieejede selskaber, der kan se Copenhagen Capital A/S som en mulig samarbejdspartner i det københavnske ejendomsmarked, hvilket vi med indgåelsen af aftalen med Helmersen Holding A/S har åbnet op for, fortsætter han.

Ejendommen, der er en blandet ejendom på i alt 2.162 kvm skal ombygges, så kontorarealerne konverteres til boliger. Ejendommen er opført i 1800, fredet og opdelt i ejerlejligheder.

NB! Brandsikring - forbedringer, nye cirkulærer og lovkrav + BR18-kravene. Kurset afholdes d. 17. september 2019.

Copenhagen Capital har indgået et partnerskab med Helmersen Holding omkring udviklingen af ejendommen Læderstræde 11. Copenhagen Capital har løbende dialog omkring lignende samarbejder med andre kapitalstærke familieejede selskaber, der har interesse for det københavnske ejendomsmarked.

For 2019 forventer Copenhagen Capital et resultat på mellem 9 og 12 millioner kr. før værdireguleringer af selskabets ejendomme, regulering af gæld til markedsværdi og skat. Der forventes også i 2019 positive værdireguleringer forudsat uændrede afkastkrav i markedet.

- Vi har gennem længere tid fulgt den positive udvikling i Copenhagen Capital A/S, og har valgt at indgå i et langsigtet og strategisk samarbejde med det børsnoterede ejendomsselskab, der efter vores vurdering besidder stærke ejendomskompetencer, der kan understøtte vores virksomhed indenfor handel med fast ejendom, udtaler medejer og direktør Peter Helmersen, Helmersen Holding.

- Vi ser i første omgang frem til samarbejdet omkring udviklingen af Læderstræde 11, slutter han.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ungdomsboliger på et modent marked

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.