Det er en erfaren kending fra byggebranchen, der tiltræder i partnerkredsen. Med udvidelsen styrker Urban Power fokus på byggeri.

“Det er med stor glæde, at vi kan byde Claus Gröning indenfor i partnerkredsen. Claus har en enestående erfaring fra branchen og særlig forståelse for markedet, der spænder fra de store bebyggelsesplaner og boligbyggerier til transformation og renovering”, siger Sara Buhl Bjelke, adm. direktør i Urban Power.

Claus Gröning har de seneste årtier stået bag realiseringen af flere af helt store bebyggelsesplaner og boligområder, der har været med til at transformere og udbygge hovedstadsområdet. Blandt de mest markante byudviklingsområder er Sluseholmen, Enghave Brygge og Irma-byen, der sammen med boligbyggerier på bl.a. Islands Brygge, Stigboderne og ved Amager Strand er føjet til porteføljen på knap 1 mio. realiserede kvadratmeter.

Urban Powers hovedfokus er at skabe synergi mellem byudvikling, bygninger og byrum. Med den strategi står Urban Power bag en lang række byudviklingsprojekter, hvor særligt boligbyggeriet spiller en central rolle. Stejlepladsen, Kulturtorvet i Allerød og Bofællesskabet Stavnsholt er blandt dem, der er opført eller under realisering i de kommende år. Med Claus Gröning som ny partner, styrker Urban Power fokus på realisering af byggeri.

Foruden Claus Groning består partnergruppen af Sara Buhl Bjelke, Rune Veile og Arne Cermak Nielsen.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ungdomsboliger på et modent marked

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i Jylland

Stormflodssikring af by- og landområder