Arkitektgiganten C.F. Møller har fået solgt sin 1.375 kvm gamle tegnestue på Nørrebrogade i Vejle efter flere års forgæves forsøg. Efter en målrettet salgsproces blev ejendommen solgt på kun 14 dage.

Efter flere års forgæves forsøg har arkitektvirksomheden C.F. Møller solgt sin 1.375 kvm gamle tegnestue på Nørrebrogade 24A i Vejle. Køberen er en lokal investor fra Vejle. Ejendommen, som oprindelig var anvendt til Gorrissens Forklæde- og Kittelfabrik, blev solgt til den udbudte pris på 9.6 millioner kr.

C.F. Møller købte ejendommen i 2003, der er opført i 1920, og indrettede den herefter til egen tegnestue i 2004. I 2009 fraflyttede C.F. Møller ejendommen og samlede sine aktiviteterne i hovedkontoret i Aarhus. Efter at have forsøgt at sælge ejendommen gennem en anden mægler i nogle år, indgik C.F. Møller et længerevarende samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Bech, hvor ejendommen først blev udlejet til 2 forskellige lejere gennem finanskrisen og nu i foråret 2018, hvor markedet igen var gunstigt til et salg, blev der indledt en salgsproces.

NB! Vejle investerer 12 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 13. juni 2018.

Efter ejendommen blev sat til salg, blev den solgt på kun 14 dage. Det kan virksomheden takke de 2 erhvervsmæglere Claus Fenger og Søren Leth Pedersen fra henholdsvis EDC Erhverv Poul Erik Bech-afdelingerne i Vejle og Aarhus for. Det var nemlig et tæt samarbejde mellem de 2 erhvervsmæglere, der medvirkede til salget af kontorejendommen hurtigt blev en realitet. Køberen blev fundet i Claus Fengers lokale netværk.

- Jeg tog med det samme fat i en række lokale investorer, som jeg vidste, søgte en lignende ejendom. Køberen gav mig et opkald en morgen, og få øjeblikke efter mødtes vi på ejendommen. Efter en halv time havde han set ejendommen, og samme eftermiddag lavede jeg købsaftalen færdig, fortæller Claus Fenger.

I parterre og stueetage har Back11Basics, der beskæftiger sig med udvikling og handel af private label produkter, været lejer siden 2013. 1. og 2. sal er udlejet til reklamebureauet Opening, og de 2 nuværende lejere fortsætter med at have sæde i den liebhaveragtige ejendom.



Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ny udbudslov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse