CapMan Nordic Property Income Fund sælger beboelsesejendom i Søllerødgade 15-19 i København.

Ejendommen, der oprindeligt er opført i 2017, er beliggende i en eftertragtet del af Nørrebro-området tæt på det centrale København. Fonden købte ejendommen i 2020 og har nu besluttet at sælge den til den danske ejendomsinvestor SF FORE.

"Søllerødgade 15-19 er en kvalitetsejendom med en enestående beliggenhed på Nørrebro. Dog er denne type af såkaldte lavudbytteboligejendomme ikke helt i overensstemmelse med den langsigtede strategi i vores Nordisk Ejendomsindkomstfond, CMNPI. Derfor besluttede vi at teste markedets interesse for denne type ejendomme og er nu glade for at kunne overdrage aktivet til SF FORE. Fremadrettet planlægger CMNPI at foretage nye investeringer i stabile indkomstskabende ejendomme, som skaber likviditet på tværs af markedscyklusser og giver mulighed for aktiv udvikling af porteføljen. Storkøbenhavn forbliver vores nøgleområde for fremtidige investeringer i Danmark", udtaler Hasse Wulff, investeringsdirektør hos CapMan Ejendom.

Ejendommen har modtaget en DGNB-in-Use Gold-certificering.


Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Afholdes 23. maj 2024

Klokken 09.00 - 12.40

DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn


Kursusbeskrivelse

Due diligence er den proces, hvor køberen undersøger forholdene i den ejendom, der er til salg. Formålet er at afdække risici og ejendommens potentiale, der vil have indflydelse på ejendommens værdi, ligesom undersøgelsen belyser forhold - også…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter