Nordic Office of Architecture byder velkommen til Københavns tidligere stadsarkitekt, Camilla van Deurs. Hun bliver ansvarlig og leder for tegnestuens nye fagområde, strategisk byudvikling.

Camilla van Deurs tiltræder som partner hos Nordic Office of Architecture, hvor hun skal lede og udvikle tegnestuens bystrategiske forretningsområde. Camilla van Deurs har de seneste 5 år været stadsarkitekt i Københavns Kommune, og nu ser hun frem til igen at blive skabende arkitekt:

”Jeg glæder mig til at blive en del af Nordics dygtige tegnestue, der tænker visionært om fremtidens sunde velfærdsbyer. Nordic Office of Architecture er hamrende gode til de offentlige processer og til at indtænke bæredygtighed fra starten, og dermed supplerer mine kompetencer og tegnestuens profil hinanden rigtig godt. Efter fem gode år i Københavns Kommune glæder jeg mig derfor utrolig meget til at komme tilbage til praksis og til at være med til at udvikle projekterne,” siger Camilla van Deurs, der før sin tid som Københavns stadsarkitekt, var partner i Gehl Architects.

Nordic Office of Architecture er højt specialiseret inden for en bred vifte af fagligheder. Fra de offentlige opgaver inden for sundhed, pleje, leg og læring til alment og privat boligbyggeri, landskab, workspace strategy og bygherrerådgivning. Nu bygges der ovenpå med bystrategisk rådgivning.

”Vi står allerede stærkt i Nordic med et bredt spænd af fagområder, som ledes af vores dygtige gruppe af faglige profiler. Med Camilla med om bord udvider vi forretningen med bystrategisk rådgivning, der vil styrke synergien i vores tværfaglige samarbejde og udvikle forretningen – også hos vores nordiske kolleger, der også får gavn af den bystrategiske rådgivning,” siger Sofie Pescardt, kreativ direktør hos Nordic Office of Architecture og refererer til Camilla van Deurs internationale erfaringer.

”Camilla van Deurs faglige profil bidrager med en unik viden fra det politiske og kommunale, som kommer til at skabe masser af værdi for kunderne og projektudviklingen. Vi glæder os meget til samarbejdet med Camilla og til sammen at skabe fremtidens sunde og levende byer med velfærdsarkitektur af høj kvalitet” siger direktør for Nordic Office of Architecture i København, Mads Engel.

Norconsult i Danmark samlede sidste år Rubow Arkitekter, Nordic Office of Architecture og Norconsult Arkitektur i én arkitektvirksomhed – under navnet Nordic Office of Architecture, som i dag har tegnestuer i Danmark, Norge og Island. Nordic arbejder integreret på tværs af selskabets arkitekt- og ingeniørfaglige kompetencer for at sikre de allerbedste løsninger, som ikke kun kommer kunderne til gode, men også skaber et robust og bæredygtigt afsæt for god velfærdsarkitektur, der gør en positiv forskel for mennesker og samfund og vores planet. En vision som står helt centralt for alle tegnestuens projekter.


Ny udbudslov KURSUS

Afholdes 29. oktober 2024

Klokken 09.00 - 12.45

DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn


Kursusbeskrivelse

Danmarks første udbudslov trådte i kraft i 2016 og gjaldt for alle store offentlige bygge- og anlægsopgaver.

Folketinget vedtog i juni 2022 en ny udbudslov, der gennemfører 34 ændringer i loven samt indeholder en række tilpasninger i…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Stormflodssikring af by- og landområder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i København frem til 2030