Hotelkæden Brøchner Hotels har lukket deres hostelkoncept i det tidligere ikoniske hovedbibliotek i Mølleparken i Aarhus efter 3 år.

Konceptet har for nylig opnået prestigefyldt anerkendelse på verdensplan med en nominering som ét af verdens bedste og mest bæredygtige hostels af internationale HostelWorld. På trods af dette har virksomheden nu måtte erkende, at det ikke er muligt at drive en økonomisk bæredygtig forretning i BOOK1 og begærede selskabet BOOK1 konkurs den 25. marts.

"Vi er frygteligt kede af og ærgerlige over, at vi ikke kan fortsætte med at drive BOOK1. Vi så et stort potentiale i Aarhus by og i konceptet. Mest af alt gør det os ondt at måtte sige farvel til et fantastisk team af dedikerede kolleger, der har været med til at skabe BOOK1, og som lige til det sidste har knoklet for at skabe et attraktivt produkt og en sund forretning", udtaler CEO, Nickolas Krabbe Bjerg.

Hostellet åbnede i 2021.


Ny udbudslov KURSUS

Afholdes 29. oktober 2024

Klokken 09.00 - 12.45

DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn


Kursusbeskrivelse

Danmarks første udbudslov trådte i kraft i 2016 og gjaldt for alle store offentlige bygge- og anlægsopgaver.

Folketinget vedtog i juni 2022 en ny udbudslov, der gennemfører 34 ændringer i loven samt indeholder en række tilpasninger i…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS