Investeringsselskabet Blue Capital udbyder et nyopført jem & fix-byggemarked til 24,2 millioner kr. i midtfynske Ringe.

Ringe på Midtfyn får et nyopført byggemarked, når jem & fix til foråret slår dørene op i helt nyt erhvervsområde. Lavpriskæden har en veludviklet sans for at spotte nye handelsområder med stort vækstpotentiale, siger den mangeårige samarbejdspartner, Blue Capital.

For få uger siden kunne Blue Capital efter blot 24 timer melde udsolgt for et ejendomsprojekt med en Netto-butik i udkanten af Aalborg, og nu bliver årets projekt nummer 10 udbudt: Et jem & fix-byggemarked til 24,2 millioner kr. i midtfynske Ringe, hvor kæden har været siden 2014 og snart rykker til nybyggede og større lokaler i et helt nyt erhvervsområde, Byager, i den nordlige del af byen.

Dermed har Blue Capital i år udbudt ejendomsprojekter for 244 millioner kr. trods et ejendomsmarked præget af kun få transaktioner. Siden starten i 2010 er det blevet til over 100 Blue Capital-projekter med en samlet værdi på over 3,4 milliarder kr.

”Ejendommen i Ringe bliver jem & fix-byggemarked nummer 31, vi udbyder og bagefter administrerer. Vi har samarbejdet siden 2012, og vi kan se, at kæden ofte er ”firstmover” med næse for at finde placeringer, der udvikler sig til at blive populære og velbesøgte handelsområder. Fx åbnede jem & fix i Grenaa i 2018, og nogle år efter kom blandt andre Elgiganten, thansen, Harald Nyborg og Maxi Zoo til samme område. I 2019 åbnede jem & fix i udkanten af Ikast, igen som første storbutik, og nu er thansen, Jysk og Sport24 på vej og vil trække endnu flere kunder til,” siger investeringschef Nicolai Ravn Andersen fra Blue Capital.

Byggeriet i Ringe bliver et af jem & fix’ såkaldte megabyggemarkeder med drive-in, et butiksareal på ca. 1.000 kvm samt en dobbelt så stor varegård. På den godt 10.000 kvm store grund kommer der 80 parkeringspladser, og på taget installeres solceller.

Investorerne – og jem & fix – vil ifølge Nicolai Ravn Andersen nyde godt af, at Ringe ser ud til at fortsætte flere års udvikling med stigende indbyggertal, blandt andet i kraft af nye boligprojekter. Dertil kommer et stort opland og en stærk erhvervsudvikling i Odense.

Lejekontrakten for den nybyggede ejendom løber i minimum 10½ år. Netop lejekontrakter med lang uopsigelighed og med solide lejere er vigtigt for de fleste investorer, som dermed har høj sikkerhed.

jem & fix har 129 byggemarkeder i Danmark og over 200 i Skandinavien. Foruden jem & fix samarbejder Blue Capital med storbutikker som Elgiganten, Jysk og thansen, med dagligvarekoncerner som Coop, Rema1000 og Salling samt med fastfoodkæderne Burger King og Sunset Boulevard. For kæderne er fordelen ved ejendomsprojekterne, at de undgår at binde penge i mursten og dermed får frigjort kapital til at investere i fx at effektivisere drift, lagre, indkøb og indretning.


Servitutter og lokalplaner KURSUS

Afholdes 13. november 2024

Klokken 09.00 - 12.50

DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn


Kursusbeskrivelse

En servitut er en bestemmelse, der begrænser rettigheder over fast ejendom.

Servitutter kan indeholde mange forskellige bestemmelser, som hvor der må bygges på en grund, hvordan ejendommen skal være tilsluttet forsyningsnettet, hvem der må råde over…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032