Det gamle strandværft i Troense er blevet solgt. Det er uvist, hvad der nu skal ske med ejendommen.

Ifølge Fyens.dk har erhvervsmanden og investoren Steen Lorenz Hansen og firmaet H&L Wind købt det gamle strandværft i Troense for 2 millioner kr. af Fonden Jacobsens Plads.

Fonden Jacobsens Plads har tidligere ønsket at få ændret gældende servitutter, blandt andet Troenses bevarende lokalplan, så der kan tillades opførelse af boliger på grunden, der i dag er udlagt til erhverv med værftsaktivitet. Det har der dog ikke været politisk opbakning til. Det er uvist, hvad der nu skal ske med ejendommen.

TRÆ - højhusbyggeri og større projekter - udfordringer, løsninger og økonomi. Konferencen afholdes den 24. september 2020.

- Det ved jeg ikke. Jeg kender ikke firmaet, men han dukkede op, og han syntes, det var en pragtfuld grund. Vi fortalte ham selvfølgelig om de problemer, der er i det, altså, at han ikke kan få lov bygge boliger, og det var han med på, forklarer Bent Krogh Jensen.

Foreningen Jacobsens Plads, der har forsøgt at købe grunden, vil kæmpe mod eventuelle nye planer om boligbyggeri på ejendommen.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND