Den 1. juni 2021 overtager Bang & Olufsen det 1.048 kvm store lejemål i stuetagen i Flakhaven 1. Foruden en butik med B&O’s produkter vil der ligeledes blive drevet café fra de gamle banklokaler.

Den 1. oktober 2018 købte den lokale ejendomsinvestor Karsten Bill Rasmussen ejendommen på Flakhaven 1 af en udenlandsk ejendomsfond, og tiden efter købet er gået med at istandsætte ejendommen med stor respekt for den oprindelige renæssance-prægede paladsstil. Den historiske ejendom fra 1873 er kendt i bybilledet i Odense – både fordi ejendommen er beliggende over for Odense Rådhus, men også fordi ejendommen i mange år husede Danske Bank.

Ifølge Nordicals Odense har flere potentielle lejere haft øje for ejendommen, men det blev Bang & Olufsen, der skulle blive den første lejer i stueetagen i ejendommen.

- Siden vi overtog udlejningen af lokalerne, har der været interesse fra flere virksomheder, og vi har også haft forskellige lejekontrakter ude. At det er B&O samt deres cafékoncept, der åbner, giver fantastisk mening. Placeringen og det kunde-flow, der er på Flakhaven, er helt unikt, og vi er sikre på, at konceptet bliver en succes, udtaler indehaver Morten Rasmussen, Nordicals Odense.

ODENSE: de store projekter. Konferencen afholdes den 28. april 2021.

Bjarne Døi der i dag står i spidsen for Bang & Olufsen Odense, skriver selv på LinkedIn, at det er tiden at give stafetten videre, og det bliver den 16 år yngre Heino Østergaard, der i 15 år har drevet Bang & Olufsen butikken i Silkeborg, der overtager ejerskabet.

- I min verden er fornyelse og nytænkning væsentlige elementer i enhver form for udvikling, derfor synes jeg, det er en god idé at skifte adresse, når et nyt kapitel af Bang & Olufsen Odenses historie skal skrives, udtaler Bjarne Døi.

Bang & Olufsens oplevelseskoncept findes i dag i Silkeborg, hvor de flotte lokaler både pryder øjet, men lokalernes funktionalitet og helhedskoncept gør det til en oplevelse, at komme på besøg. Ifølge Heino Østergaard, indehaver af Bang & Olufsen Silkeborg og medindehaver af det nye oplevelseshus, kan gæsterne opleve Bang & Olufsens innovative audio-visuelle produkter i ro og mag, samtidig med at de kan nyde et smagfuldt måltid eller en kop nybrygget kvalitetskaffe i Café Drewsens.

Torben Nielsen, som har drevet Bang & Olufsen Nyborg i 23 år, skal stå for den daglige drift af Bang & Olufsen Odense i det nye lokaler i Flakhaven, og han slår dørene op til det nye oplevelseshus den 1. juni 2021.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Ungdomsboliger på et modent marked

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter