Balslev Rådgivende Ingeniører sælger deres byggeafdeling på Fyn og i Jylland til EKJ og styrker deres kerneforretning inden for det el-tekniske område.

EKJ Rådgivende Ingeniører har med virkning fra den 1. oktober 2017 overtaget Balslev Rådgivende Ingeniørers byggeafdelinger vest for Storebælt. Overtagelsen omfatter 31 medarbejdere, der i dag er beskæftiget på Balslevs afdelinger i henholdsvis Aalborg, Viborg og Odense.

Balslev og EKJ har siden 1990’erne samarbejdet om en lang række rådgivningsopgaver og har derfor et godt kendskab til hinanden.

NB! Jylland: Rådgivers honorering og erstatningsansvar. Afholdes d. 22. november 2017.

- Der ligger grundige overvejelser bag den aftale, som vi har indgået. Med købet af Balslev Byg vest for Storebælt forfølger vi vores strategi om at få et stærkere fodfæste i Vestdanmark. Nu har vi en solid platform, som kan skabe afsæt for, at vi kan løse flere opgaver på Fyn og i Jylland ikke kun i byggesektoren, men også inden for andre af vores forretningsområder, eksempelvis infrastruktur og miljø, siger dministrerende direktør Jørgen Nielsen, EKJ Rådgivende Ingeniører.

Den 1. september 2017 etablerede EKJ sig med et nyt kontor i Odense og med overtagelsen af Balslev Byg i Vestdanmark, bliver bemandingen i Odense omtrent dobbelt så stor. I Balslev vil administrerende direktør Henrik Rosenberg nu koncentrere kræfterne om virksomhedens kernekompetencer.

- Grundlæggende er Balslev en specialistvirksomhed. Vi er blandt Danmarks stærkeste rådgivende ingeniørfirmaer på det el-tekniske område, og i fremtiden vil vi have al vores strategiske fokus på at styrke vores specialer inden for det elektroniske område, automation, IT og energiteknologi, understreger Henrik Rosenberg og tilføjer, at Balslev Byg øst for Storebælt fortsætter sin virksomhed, men at dette område på sigt vil udgøre en stadig mindre del af Balslevs samlede forretningsomfang.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Servitutter og lokalplaner KURSUS