Balder har købt en byggegrund i Hillerød til 127 nye lejeboliger. Den samlede investering er på over 250 millioner kr.

”Campus”, som byggeriet kaldes, bliver Balders første danske ejendom uden for Københavnsområdet. Det skal opføres af Raundahl & Moesby i totalentreprise med Sjælsø Management som udvikler og bygherrerådgiver, Holscher Nordberg som arkitekt og MOE som ingeniør.

- Hillerød er rig på uddannelses-, erhvervs- og kulturelle tilbud. Kombineret med den gode infrastruktur og de naturskønne omgivelser er dette en attraktiv beliggenhed både på nuværende tidspunkt og i fremtiden. Vi oplever i stor stil, at det er disse kvaliteter vores lejere efterspørger. Derfor er det med stor glæde og stolthed, at vi ser frem imod at udvikle og opføre moderne kvalitetsboliger i en dynamisk og attraktiv by som Hillerød, siger Jacob Hovmøller, projektchef i Balder.

NB! Hillerød: De store projekter. Konferencen afholdes d. 30. november 2018.

Byggeriet opføres i den nye bydel, Stationszonen, der foruden at ligge lige ved Hillerød station også er i gåafstand fra både SlotsArkaderne og Frederiksborg Slot. Bydelen skal rumme Nordsjællands nye campusområde, og på kommunens hjemmeside kan man læse mere om visionen: ”Stationszonen skal transformeres til et visionært inspirerende bymiljø med liv og puls, hvor mennesker mødes og udveksler idéer og viden, og modtager ny information”.

Balders byggeri opstartes i efteråret 2018 og færdiggøres medio 2020. De første lejere forventes dog allerede at kunne flytte ind i 1. etape ved begyndelsen af 2020. Den færdige ejendom kommer til at bestå af en trekantet karré i 3-5 etager med afrundede hjørner og i varierende højde.

Samlet bliver ejendommen på 10.650 kvm boligareal, hvor lejlighederne på grund af formen på ejendommen bliver meget varierende i deres udformning og størrelse fra 2-værelses på 50 kvm til 4-værelses på 110 kvm. Der bliver udgang til terrasser eller altaner, fra stort set alle lejemål, og dertil kommer en fælles tagterrasse og gårdmiljø.

Balder ønsker ikke at oplyse, hvor meget den samlede investering løber op i, men afslører dog, at der er tale om mere end 250 millioner kr.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i København frem til 2030

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ny udbudslov KURSUS