Det kommende nationale kyst- og lystfiskercenter forventes at koste 70-75 millioner kr.

Det kommende nationale kyst- og lystfiskercenter opføres mellem rustik industri og moderne byfornyelse på Assens Havn. Centeret er finansieret af A.P. Møller Fonden, Nordea-fonden, staten og Assens Kommune.

Programmet for arkitektkonkurrencen om centret blevet offentliggjort og frem til den 23. februar 2024 kan alle de hold, som ønsker at komme i betragtning i udbudsprocessen melde sig på banen.

Den 13. marts får 4 hold så besked om, at de får mulighed for at byde ind med deres bud på opgaven, og til juni vælger bedømmelseskomitéen, hvem der vinder arkitektkonkurrencen og dermed opgaven.

Lager og logistik - fart på nye muligheder. Konferencen afholdes den 5. september 2024.

- Vi glæder os meget til at se de forskellige teams bud på, hvordan man skaber en sanselig attraktion med rum til leg, fordybelse og refleksion. Et center, som også skal stå som et miljøbevidst vartegn og en institution, som bliver centrum for arbejdet for en bedre fremtid for vores vandnatur”, fortæller formand for bedømmelseskomiteen og borgmester i Assens Kommune, Søren Steen Andersen.

Kyst- og Lystfiskercenteret i Assens udspringer af den nationale strategi for kyst- og lystfiskeri, som Assens Kommune er tovholder på.

Opførelsen af Centeret forventes at beløbe sig til 70-75 millioner kr. samt diverse følgeinvesteringer og allerede afholdte udgifter.

Tidsplan for arkitektkonkurrence


De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Afholdes 31. oktober 2024

Klokken 09.00 - 12.40

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Kursusbeskrivelse

I juni 2020 kom der nye brandændringer i Bygnignsreglementet. Kurset giver dig den fornødne gennemgang af brandkravene i Bygningsreglementet med alle de nye ændringer i 2019 og 2020. De brandtekniske krav i byggeri kan være komplekse og svært tilgængelige.…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder