Allerede inden pølserne var spist og talerne holdt ved rejsegildet i går, torsdag den 7. april 2016, meldte Ceres Byens højeste bygning - det 23.600 kvm store Ceres Panorama - om alt udsolgt.

Lejlighederne med den bynære beliggenhed har vist sig at være den helt rette cocktail for boligmarkedet i Aarhus. Selvom der er over 7 måneder til indflytning, og Ceres Panorama stadig mangler både glas og gulve, er alle de 130 lejligheder i det 20 etager høje hus nu solgt.

- Vi har oplevet overordentlig stor interesse for lejlighederne og området generelt. Købshastigheden er uden fortilfælde, og det er helt forståeligt. Der er nemlig tale om gedigne og velindrettede lejligheder til nogle meget fornuftige kvm-priser. Og projektet tilbyder en fantastisk udsigt, lige meget hvilken retning lejligheden vender, siger Mægler Louise Gad, Nybolig.

NB! Alment boligbyggeri i Aarhus 2016-2026. Konferencen afholdes d. 29. september 2016.

- Ceres Panorama er en milepæl for for arbejdet i Ceres Byen. Med færdiggørelsen af Ceres Panorama vil man virkelig kunne se, hvordan den nye bydel tager form og bliver befolket, supplerer rojektchef Peter Thorsgaard, A. Enggaard.

Når gravemaskiner og kraner en gang triller væk fra byggefelt 11, byggestøvet har lagt sig og området omkring Ceres Panorama og Ceres Allé bliver meldt klar, flytter op mod 300 forventningsfulde og udsigtshungrende beboere ind i det 20 etagers høje Ceres Panorama. Beboersammensætningen i Ceres Panorama omfatter både inkarnerede aarhusianere og forstadsfolk, der ønsker at bytte forpligtelserne ved eget hus og have ud med frihed, udsigt og altaner.

I Ceres Byen bygges der stadig på livet løs, og der vil i de kommende år stå omkring 1.000 ejer- og lejeboliger klar til endnu flere Ceres Byboere. Ceres Panorama omfatter i alt 17.300 kvm boliger samt 6.000 kvm kontorer. Det er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects med Niras som ingeniør.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i Jylland

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS