Nordvest-kvarteret i København er kommet i fokus hos mange virksomheder - både dem, der lejer kontorplads, og dem, der investorer i ejendomme, siger mæglerfirmaet Lintrup & Norgart. Senest har fagbevægelsens pengetank købt en ombygget fabrik på 4.000 kvm tæt på den kommende metro.

Det københavnske Nordvest-kvarter - og særligt området tæt på Nørrebro og den kommende metrostation - bliver mere og mere populært blandt virksomheder og iværksættere. Det gælder både dem, der selv har brug for kontorer, og dem, der udvikler og investerer i ejendomme. Især de mange tidligere fabriksbygninger er eftertragtede, lyder det fra erhvervsmæglerfirmaet Lintrup & Norgart.

- Nordvest ligger tæt på centrum, det er hurtigt at komme til motorvejene nordpå, og der er mere plads end i indre by og brokvartererne. Samtidig er der mange spændende industrielle ejendomme, som fx Bygmestervej og det gamle mejeri Enigheden på Lygten. Nordvest er en bydel i fremgang med mange nye cafeer, spisesteder, kollegier og virksomheder, og det er et område, hvor vi oplever stor vækst i opgaverne, siger partner og administrerende direktør Stig Lintrup.

NB! Skolebyggeri - de bedste løsninger. Kurset afholdes d. 6. november 2019.

Det seneste par år har Lintrup & Norgart formidlet salget af en række ejendomme i området - og stribevis af lejeaftaler, blandt andet til iværksættere og kreative virksomheder. For nylig overtog AKF Koncernen - fagbevægelsens ejendomsselskab og projektudvikler - Bygmestervej 5, en totalrenoveret fabriksbygning med en stribe kontorlejere.

- Ejendommen er tæt på fuldt udlejet med en god lejersammensætning og dermed begrænset risiko. Og som udlejer er det interessant at have en lidt anderledes ejendom – det er ofte lettere at finde lejere til ejendomme med lidt historisk Schwung over sig, siger projektudviklingschef Bo Weibull.

AKF Koncernen har de senere år investeret i en række ejendomme i Nordvest, og virksomheden er selv rykket ind i nabolaget, nemlig i Bispevej 2.

Ejendommen på knap 4.000 kvm er solgt af Gangsted-Rasmussen Gruppen, som havde ejet den cirka 15 år.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fremtidens betonbyggeri

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter