Ejendommen Lautrupsgade 7 ligger i første række til vandet og er tæt på målstregen i mere end én forstand. Fra at stå med et næsten mennesketomt billede i Kalkbrænderihavnens vandspejl til i dag at være fyldt med liv fra de mange lejere.

Der er sket meget på få år. De godt 5.000 kvm er næsten udsolgt, og den længe ventede styrkelse af infrastrukturen er snart fuldendt. Havnetunnelen er på plads, metroen er godt på vej og udlejer har lagt sidste hånd på en gennemgående modernisering og renovering af ejendommen, som omfatter mødecenter og kontorhotel, frokostrestaurant med terrasser ud mod vandet, et imponerende atrium og en bemandet reception. Tiltagene har gjort huset langt mere fleksibelt og har skabt en åben og imødekommende atmosfære.

Alle kontoretagerne er lyse og har vandudsigt, og henover masterne kan man se det smukke gamle Svanemølleværk, som skal danne rammen om Danmarks Tekniske Museum (DTM 4.0).

Den optimale beliggenhed, vandudsigten, arbejdsmiljøet og de gode parkeringsforhold er efter lejernes udsagn deres begrundelse for at flytte ind og at Lautrupsgade 7 er en effektiv bygning, hvor der er styr på de praktiske detaljer. En lejer udtaler endda, at de sparer penge, selvom de bor bedre end nogensinde.

Ifølge Henrik Kehlet, Deputy Fund Manager I Aberdeen Standard Investments har der været en god og kontinuerlig fremgang i udlejningsprocessen, og at det er en stor glæde at se lejerne gøre brug af ejendommens fulde potentiale.

NB! Co-working: Kontorhoteller og kontorfællesskaber. Konferencen afholdes d. 4. december 2019.

- Et af de tiltag som satte godt gang i udlejningerne var opdelingen af ejendommen i mindre kontorenheder. Det gjorde vi i samråd med erhvervsmæglerne Lintrup & Norgart, der har stået for kontorudlejningerne. Området har længe været præget af store tunge lejemål, men vi så et stigende behov for mindre enheder – og det har vi skabt, siger han.

På Lautrupsgade 7 har der også været stor opbakning til deres kontorhotel. De 14 kontorpladser kan lejes individuelt på dagsbasis, for eksempel i forbindelse med projektarbejde eller per måned til 4.000 kr. inklusiv frokost, kaffe og husets øvrige fællesfaciliteter. Det giver virksomhederne en øget fleksibilitet, og den fulde udnyttelse af arealet giver plus på bundlinjen. Sidste ledige lejemål er på 214 kvm.

Lejere I Lautrupsgade 7 er Morningstar, MSC Scandinavia Holding, Leo Fondet, Falcon Maritime, Cvation Audio Media, Cisco, Alliance Bernstein Triton, H + H International, Cvation.

Andre virksomheder, der har valgt at placere sig i området omkring Kalkbrænderihavnen, er PFA, KODA, Dong Energy, DFDS, Sap Danmark og Kromann Reumert. Havnen er en del af Københavns Nordhavn. Den er opkaldt efter Gammel Kalkbrænderi fra 1731 og Ny Kalkbrænderi fra 1779, som begge er opført på tanger ud i Øresund. Havnen blev taget i brug i 1895 sammen med Frihavnen


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Fremtidens betonbyggeri