Mens Niras sætter sig på 5.000 kvm i de 3 nederste etager i komplekset under Ceres Panorama, er tårnets 130 lejligheder endnu ikke sat til salg, men det ligger fast, at der bliver stor forskel på priserne i bygningen, hvor den billigste lejlighed sættes til 1,35 millioner kr.

Der er fuld gang i byggeriet af Ceres Panorama, hvor ingenørvirksomheden Niras får et 5.000 kvm stort domicil i de 3 nederste etager. Salgsmaterialet til de 130 lejligheder, der opføres på de øverste etager, er ved at blive udarbejdet.

- Jeg forventer, at vi har uddybende materiale klar i løbet af de kommende 3 måneder. Vi går ikke officielt i æteren før om et halvt års tid, oplyser Bjarke Ankjær, der er ejendomsmægler og partner hos Nybolig Aarhus City, som varetager salget af de kommende lejligheder.

NB! Byens Ejendom afholder konferencen: Campusbyggeri for 6 milliarder i Aarhus og Aalborg. Konferencen afholdes d. 3. september 2014.

Det 4-benede boligtårn kommer primært til at rumme 2-, 3-, og 4-værelses lejligheder, mens der på toppen indrettes penthouselejligheder, som alle udstyres med altan. Med så forskellige typer af lejligheder, kommer prislejet også til variere betragteligt.

- Priserne ligger fra 1,35 millioner kr. for en 2-værelses lejlighed og op til 12 millioner kr. for en stor penthouselejlighed på 20. etage med taghave og udsigt over hele byen. Der er en god blanding af både mindre og større lejligheder, beretter Bjarke Ankjær, som slår fast, at lejlighederne fra 7. etage og opefter får en unik udsigt over Aarhus og resten af CeresByen, som udvikles på grunden, der tidligere husede Royal Unibrews bryggeri.

NB! ByensEjendom afholder konferencen: Milliardinvesteringer i parkering 2014-2025 - Aarhus. Konferencen afholdes d. 4. september 2014.

På den tidligere bryggerigrund opføres der i alt 140.000 kvm, som fordeler sig på boliger, erhverv, butikker, kultur og uddannelse. Når den nye bydel er fuldt udviklet, vil den rumme 1.000 beboere, mens VIAs nye campus, der er under opførelse på grunden, kommer til at huse 5.000 studerende. Grunden er ejet af Royal Unibrew, der har en betinget samarbejdsaftale med A. Enggaard baseret på en optionsmodel. C.F. Møller står bag byplanlægningen af området, hvor der i alt opføres 30-40.000 erhvervseje- og lejemål.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Fremtidens betonbyggeri

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter