Comwell er klar til at gå i gang med byggeriet af et nyt hoteltårn på 15 etager i Aarhus. Den 11. juni 2024 tages det første spadestik til City Towers II.

Tårnet tilføjer 161 værelser til Comwells eksisterende centralt beliggende hotel Comwell Aarhus. Desuden kan Comwell Aarhus’ gæster se frem til en skybar og restaurant på 14. og 15. etage og øverst oppe en udendørs tagterrasse på mere end 300 kvm.

Hoteltårnet bliver åbent for hele byen, og de øverste etager får direkte adgang fra gaden via udvendig glaselevator. I forbindelse med opførelsen af det nye hoteltårn, opgraderes også hotellets Co-Work-område.

Det nuværende Comwell Aarhus blev opført i 2014 og er placeret i hjertet af byen på Værkmestergade. Hotellet arbejder tæt sammen med den globale hotelfranchisevirksomhed Wyndhams hotelbrand Dolce by Wyndham. Samarbejdet med Wyndham fortsætter efter hoteludvidelsen, hvor fokus er på at styrke hotellets internationale profil.

Som bygherre bag byggeriet står ejer og udlejer af det nye hoteltårn Hans Lorenzen. Nordstern er totalentreprenøren og Arkitema har sat streger til bygningen. Afry er ingeniør.

I forbindelse med ingåelsen af aftalen om udvikling af det nye hoteltårn mellem Comwell Hotels, bygherre Hans Lorenzen og entreprenør Nordstern tilbage i februar 2023 udtalte koncernchef i Comwell Hotels Peter Schelde:

”Der har længe været stor efterspørgsel på hotelkapacitet i Aarhus, og med det nye hoteltårn er vi glade for at kunne tilbyde endnu flere danske og internationale gæster vores funktionelle hotel- og mødefaciliteter".

 

 


Ny udbudslov KURSUS

Afholdes 29. oktober 2024

Klokken 09.00 - 12.45

DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn


Kursusbeskrivelse

Danmarks første udbudslov trådte i kraft i 2016 og gjaldt for alle store offentlige bygge- og anlægsopgaver.

Folketinget vedtog i juni 2022 en ny udbudslov, der gennemfører 34 ændringer i loven samt indeholder en række tilpasninger i…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.