Zleep Hotels har åbnet sit første hotel i Nordsjælland. Hotellet ligger Hillerød med gå afstand til populære seværdigheder og shopping muligheder.

Det nyeste hotel i Zleeps portefølje er placeret strategisk midt i byen, som vil tilbyde gæsterne en bekvem beliggenhed med kort afstand til en stor række turistattraktioner, såsom Frederiksborg Slot.

”Jeg glæder mig meget til at lære Hillerød bedre at kende - og til at skabe gode relationer til nærområdet. Vi har allerede lavet en del aftaler med lokale virksomheder, såsom Royal Stage, som jeg er sikker på bliver en succes.” udtaler Mattias Karlsen, Hotel Manager for Zleep Hotel Hillerød.

Som på alle andre Zleep hoteller bliver der lagt særligt fokus på helhedsoplevelsen fra man checker ind til man checker ud. En helhedsoplevelse der skal sikre byens fremtidige besøgende høj hotelstandard, når de lægger vejen forbi Hillerød:

”Vi er en hotelkæde, som tilbyder kvalitetsovernatning, til priser der er overkommelige for enhver. Vi elsker at se vores gæster slå sig ned i vores fællesarealer for at arbejde, eller spille kort inden man går op på sit værelse. Derudover inviterer vores koncept også til, at man som gæst skal have mulighed for nemt at kunne opleve byen og byens tilbud – og det mener jeg bestemt at placeringen i Hillerød vil give gæsterne.” udtaler Zleep Hotels CEO, Peter Haaber.

Zleep Hotel Hillerød er det første Zleep hotel i Nordsjælland og repræsenterer en spændende milepæl for virksomheden. Med sin unikke atmosfære og moderne faciliteter er hotellet designet til at imødekomme behovene hos både forretningsrejsende og feriegæster, der søger en behagelig og nem overnatningsmulighed.

Hotellet har 95 rummelige værelser med fokus på dansk design og dets tidløshed. På værelserne er der ekstra lange senge på 210 cm, en bruser af høj kvalitet, et arbejdsbord, moderne fladskærms TV med adgang til Chromecast og naturligvis gratis og hurtig WiFi.
Receptionen er multifunktionel i den forstand, at der er hyggelige og indbydende loungearealer.


Den nye Planlov KURSUS

Afholdes 10. december 2024

Klokken 09.00 - 12.40

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Kursusbeskrivelse

Den nye Planlov - Lov nr. 1790 af 28. december 2023 er nu vedtaget.

Ændringerne i planloven vedr. bl.a:

  • Krav om strategisk planlægning for bymidter
  • Mulighed for planlægning for 0 parkeringspladser:
  • Ændringer §…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ny udbudslov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i Jylland

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS