Det københavnske mæglerfirma fortsætter væksten og ansætter Tage Bergsbo med 30 års ejendomserfaring som COO/administrativ leder og associeret partner.

Tage Bergsbo er ansat som COO (Chief Operating Officer) og administrativ og juridisk leder samt associeret partner i Lintrup & Norgart A/S som led i mæglervirksomhedens fremgang i disse år.

Tage Bergsbo kommer fra et job som afdelingsdirektør for Investeringsejendomme hos Newsec Datea, hvor han var 17,5 år. Tage Bergsbo, der er uddannet HD i regnskabsvæsen fra CBS samt ejendomsmægler og valuar, har tidligere været næsten 13 år i Danske Ejendomme/Danica Ejendomme.

- Vi er stolte over, at vi har kunnet tiltrække en kapacitet som Tage Bergsbo, som vi har kendt i mange år. Han skal på kyndig og indsigtsfuld vis lede vores administration og sikre et fortsat højt juridisk niveau i virksomheden. Ikke mindst inden for investeringsejendomme og boligudlejningsejendomme – 2 voksende områder for os – vil kunderne og vi få stor glæde af hans viden og mangeårige erfaring, siger administrerende direktør og partner Stig Lintrup.

NB! Lejeloven - nyheder. Kurset afholdes d. 11. september 2018.

Tage Bergsbo har skrevet lærebøger og er lægdommer ved boligretten.

- For mig er det spændende at kunne bruge min faglighed på en anden måde. Hvor ejendomsadministration handler om den daglige drift og det lange seje træk, så bliver det mere projektorienteret. For eksempel med fokus på at optimere og udvikle ejendomme til gavn for kunderne og at kvalitetssikre kontrakter og transaktioner. Jeg har kendt Stig Lintrup og Jesper Norgart, siden jeg underviste dem på mægleruddannelsen i 2004, og jeg har med interesse fulgt deres forretning, som jeg ser frem til at blive en del af, siger Tage Bergsbo.

Lintrup & Norgart er siden etableringen i 2005 blevet en af hovedstadens førende erhvervsmæglere. Blandt opgaverne i 2017 var salget af en stor portefølje for M. Goldschmidt Holding – en af årets største ejendomshandler i hovedstaden.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Ungdomsboliger på et modent marked

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i Jylland

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse