Aarhus tiltrækker fortsat mange købere til boligudlejningsejendomme. Der er samtidig stigende interesse for den type ejendomme i Horsens, som har en rekordhøj befolkningstilvækst. Det oplyser Home Erhverv Østjylland.

Aarhus er ikke længere alene om at have investorernes fokus i Midt- og Østjylland. Byer som Randers, Silkeborg og Horsens er i søgelyset. Gennem de sidste 10 år er Horsens gennemsnitligt vokset med 1.000 indbyggere hvert år. De seneste tal fra Danmarks Statistik forudser, at indbyggertallet i Horsens Kommune vil vokse med 24,5 procent i perioden 2016 til 2045.

NB! Skanderborg investerer 16 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 2. februar 2017.

Dermed ligger Horsens på en 3. plads over de kommuner, der procentvis vil få flest nye indbyggere i løbet af de kommende 30 år, kun overgået af Herlev og København kommuner. Aarhus ligger på en 5. plads med en forventet befolkningstilvækst på 22,3 procent.

De mange nye indbyggere betyder, at det er god og sikker investering at erhverve boligudlejningsejendomme i Horsens.

NB! Kolding investerer 11 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 28. marts 2017.

- Der er stor udlejningssikkerhed. Investorer finder det attraktivt, at der sammen med lav tomgangsrisiko ofte kan opnås et markant bedre afkast ved investering i en boligudlejningsejendom i Horsens sammenlignet med Aarhus. På det seneste har vi solgt en række boligudlejningsejendomme i Horsens, blandt andet i Frederiksgade, Kpt Andersens Gade og Vimmelskaftet, siger erhvervscenterdirektør Martin Julsgaard fra Home Erhvervscenter Østjylland - Århus.

Investorernes lyst til at erhverve boligudlejningsejendomme i Horsens betyder dog langt fra, at interessen for at købe ejendomme i Aarhus er forsvundet.

NB! Silkeborg investerer 14 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 19. januar 2017.

- Tværtimod. Vi oplever en historisk høj efterspørgsel efter boligudlejningsejendomme i det centrale Aarhus og mangler pt ejendomme til investorerne i vores køberkartotek. Og udover Aarhus og Horsens oplever vi også, at investorerne viser interesse for de øvrige større østjyske byer, særligt Randers og Silkeborg, siger Martin Julsgaard.

I Aarhus har Home Erhverv for nylig solgt boligudlejningsejendomme i blandt andet Samsøgade, Brammersgade, Knudrisgade og Sjællandsgade.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter