Mangor & Nagel Arkitekter er i gang med ombygning af Regionsgården i Hillerød og andre store projekter inden for sundhedssektoren. Mangor & Nagel arkitekter kan få endnu flere opgaver i fremtiden, for arkitektfirmaet har sammen med ArchiMed vundet en rammeaftale med Region Hovedstaden.

Mangor & Nagel i øjeblikket i gang med totalrådgivning på ombygningen af Regionsgården i Hillerød. Regionsgården skal etapevis ombygges til storrumskontorer med tilhørende møde- og opholdsmuligheder.

Den aktuelle ombygning af blok A skal danne model for kommende ombygninger af de øvrige kontorfløje i den tidligere amtsgård. Mangor & Nagel vandt opgaven, da arkitektfirmaet fra 2011-2013 havde rammeaftale med Region Hovedstaden. Nu kan Mangor & Nagel Arkitekter se frem til muligvis at få flere spændende opgaver inden for sundhedssektoren. Arkitektfirmaet er sammen den sundhedsfaglige underrådgiver ArchiMed blevet tildelt rammeaftale med Region Hovedstaden.

NB! Udbudslov-2016s nye krav og ændringer i tilbudsloven. Seminaret afholdes d. 24. februar 2016.

Mangor & Nagel Arkitekter har en lang tradition for byggeri i sundhedssektoren med hospitalsprojekter i hele landet. ArchiMed er specialiseret inden for sundhedsarkitektur og kan med sin sundhedsfaglige viden og erfaring indgå specielt i processens tidlige faser, bidrage med planlægning og ud fra et sundhedsfagligt perspektiv definere de fysiske rammer for de kliniske afdelinger, hvilket skaber optimal sammenhæng mellem fysiske rammer og praksis.

- Jeg var overordentligt imponeret af dit værk. Det er et virkelig smukt og velgennemført projekt, som du kun kan have ære af, lød det fra kongelig bygningsinspektør Eske Kristensen til Børge Nagel efter Eske Kristensen havde besøgt Frederikssund Sygehus, som Mangor & Nagel stod for i midten af firserne. Det projekt lagde grundstenen til de mange byggerier inden for sundhedssektoren, som Mangor & Nagel står bag.

Efterfølgende er Mangor & Nagel er blandt andet med som underrådgiver på bygherrerådgivningen på Rigshospitalets projekt for opførelse af Nordfløjen, arkitekt og landskabsarkitekt på udbygning af akut-funktion og lukket afsnit på psykiatrisk Center Ballerup og opførelse af tilbygning med kælder til den eksisterende behandlingsbygningen på Herlev Hospital for etablering af nyt PET-center.

NB! Jylland: Udbudslov 2016s nye krav og ændringer i tilbudsloven. Seminaret afholdes d. 14. april 2016.

Mangor & Nagel er også totalrådgiver på opførelsen af DNV-Gødstrups etape 3, der omfatter Somatik og Serviceby for Region Midtjylland og Mangor & Nagel, Plan + Landskab står for den omfattende landskabsprojektering, der er en central del af projektet. Projektet omfatter et komplet byggeri med 30.000 kvm for Dagkirurgi -, Neurologi- og Kræftklyngen og 5000 kvm til en serviceby, hvilket samlet set udgør en byggesag på 35.000 kvm til omkring 490 millioner kr.

ArchiMed har blandt andet udformet konceptprogrammet til Psykiatrien i Gødstrup og dannet Innovationsforum på Frederiksberg og Bispebjerg Hospitaler, som har arbejdet med fysiske rammer på en ny og innovativ måde. Dette understøttes af ArchiMeds professionelle sammensætning, som eksempelvis spænder fra sygeplejersker til arkitekter og sundhedsøkonomer.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS