VHF Holding har købt ’Mesanen’ i Promenadebyen, som får 56 lejligheder med havnekig. Totalentreprenøren Raundahl & Moesby er i fuld gang med opførelsen af ’Mesanen’ – et etagebyggeri i Promenadebyen på havnefronten i Odense.

´Raundahl & Moesby har selv udviklet og været ejer af Mesanen sammen med IBI Group med henblik på videresalg. Det er netop faldet på plads. Mesanen er blevet solgt til VHF Holding fra Hedensted.

- VHF Holding overtager ejendommen, når den er helt færdig i begyndelsen af 2017. Lige nu overvejer køberen, om det er mest hensigtsmæssigt af sælge lejlighederne til slutbrugerne, eller om der skal satses på en ren udlejning af boligerne, fortæller partner Finn Birkjær, IBI Group.

Mesanen er tegnet af Skovhus Arkitekter, der også stod bag arkitekturen på naboblokken "Soldækket" som Raundahl & Moesby færdiggjorde ved årsskiftet. Byggeriet af Mesanen tog sin begyndelse i sommeren 2015, hvor funderingen blev påbegyndt - og pælefunderingen blev næsten færdiggjort, inden beboerne i naboejendommen Soldækket flyttede ind i midten januar 16.

Mesanen bliver på 7 etager med 55 lejligheder samt et enkelt erhvervslejemål. Boligerne er på 2-3 værelser i varierende størrelser mellem 40 og 95 kvm. Samtlige lejligheder udstyres med altan, hvorfra der er kig over havnen.

Promenaden Odense ejes af trekløveret IBI Group, Raundahl & Moesby samt Erik Moesby. Selskabet ejer i alt 26.000 kvm på Promenaden – arealet omfatter blok 4 (Soldækket) og blok 5 (Mesanen) samt området BS2, der ligger foran blokkene mod Odense centrum mod syd.

- Vi glæder os over, at der allerede inden færdiggørelsen er fundet en investor til Mesanen. Det betyder, at vi kan sætte fuld damp på de næste byggefelter og udnytte den store, positive interesse som området er omgivet af, fastslår Erik Moesby, Raundahl & Moesby.

NB! Fyn: Planloven i praksis. Seminaret afholdes d. 31. marts 2016.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ny udbudslov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Fremtidens betonbyggeri

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS