Mens Danmark var lukket ned, og hundredtusindvis af ansatte var sendt hjem eller arbejdede hjemmefra, lykkedes det for mæglerfirmaet Lintrup & Norgart på 2 uger at få solgt en knap 500 kvm stor ejendom på Østerbro.

Lintrup & Norgart har på 2 uger at fået solgt et knap 500 kvm stort byggeforeningshus på F.F. Ulriks Gade på Østerbro midt under coronakrisen. Ejendommen er handlet til den udbudte pris på 11,5 millioner kr. og omfatter 3 lejligheder og 2 enkeltværelser til udlejning samt et erhvervslejemål.

- Vi har selvfølgelig godt kunnet mærke, at mange virksomheder kørte på nedsat kraft og udskød beslutninger om nye lejemål og om at købe eller sælge ejendomme. Derfor har et godt og bredt kontaktnet ekstra meget værdi lige nu, og så har coronakrisen demonstreret, hvordan aktier kan svinge voldsomt, siger Stig Lintrup, partner og administrerende direktør i Lintrup & Norgart.

Hjørneejendommen på Østerbro blev solgt med et afkast på lige knap 4,1 procent til Svend Blitskov, som for nylig har solgt sin gartnervirksomhed i Nordsjælland.

- Jeg har flere gange handlet med Lintrup & Norgart, og ejendommen virker velholdt. Den giver et fornuftigt, om end ikke forrygende afkast. Men med central beliggenhed på Østerbro tror jeg, at man altid vil kunne leje ejendommen fuldt ud, siger Svend Blitskov.

Sælger af F.F. Ulriks Gade 7 er en privat investor, som har haft ejendommen flere år.

F.F. Ulriks Gade er opkaldt efter lægen og politikeren Frederik Ferdinand Ulrik (1818-1917). Han var aktiv dansksindet i Slesvig, blandt andet ved aviserne Dannevirke og Vestslesvigsk Tidende. Efter nederlaget i 1864 flyttede han til København, hvor hans mærkesager i Borgerrepræsentationen var sundere arbejderboliger, ikke mindst byggeforeningshuse.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Fremtidens betonbyggeri

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland