Gennem de seneste 3 år er bruttofortjenesten steget med over 440 procent hos Blue Capital, som nu er Gazelle-virksomhed.

I sidste uge var der hos Blue Capital i Aarhus en særlig god grund til at kippe med flaget. Dagbladet Børsen meddelte nemlig selskabets direktør, Martin Kibsgaard Jensen, at ikke alene var selskabet kåret som Gazelle virksomhed i 2019, men også i 2018 og 2017 havde selskabet opfyldt gazellekriterierne. Hele 3 gazelle statuetter er således ankommet selskabets adresse.

- Det er naturligvis med glæde, at vi modtager gazelle-kåringerne. Vi stiftede i 2010 selskabet med henblik på at blive Danmarks førende udbyder målt på kvalitet, professionel rådgivning og tilfredse kunder, udtaler, Martin Kibsgaard Jensen,

- Den strategien lønner sig heldigvis også på bundlinje,n udtaler, Martin Kibsgaard Jensen, der i øvrigt bemærker, at man har en forventning om, at selskabet til næste vil modtage sin 4. gazelle statuette til samlingen.

NB! Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes d. 27. november 2019.

Blue Capital er stiftet i 2010 og har gennem de sidste år haft stor fremgang både på omsætning og indtjening.

I perioden fra 2015- 2018 er bruttofortjenesten således steget med over 440 procent og årets resultat før SKAT var ved seneste regnskabsaflæggelse knap 12 millioner kr., hvilket svarer til en stigning på over 600 procent siden 2015.

Baggrunden for den lidt utraditionelle kåring skyldes, at selskabet regnskaber ikke har været medtaget i opgørelsen. Dette ud fra en antagelse om, at selskabets drift var baseret på ejendomsinvestering, hvilket ikke indgå i gazelle-kåringen.

Dagbladet Børsen har imidlertid konstateret, at Blue Capital, der udbyder investeringsprojekter baseret på ejendomme, opfylder kriterierne, da indtjeningen er baseret på honorar ved udbud og løbende administration af de udbudte projekter.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Stormflodssikring af by- og landområder

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne