Gammel amtmandsbolig i Svendborg bliver omdannet til seniorbofælleskab med 9 lejligheder, og på den skrånende grund mod havnen er der plan om byggeri af 70 nye lejligheder.

Det skriver Fyns Amts Avis. Bag projektet stpår den vestfynske erhvervsmand Niels Pedersen fra firmaet Miljø-Bo. Niels Pedersen købte for 2 år siden den gamle amtmandsbolig ved politistationen på Tvedvej, og nu er han klar med et projekt, der rummer i alt 79 lejligheder.

Selve den gamle amtmandsbolig skal efter planen renoveres og bygges om til et seniorbofællesskab med 9 lejligheder, og i den store skrånende have ned mod havnen skal der opføres et nyt boligprojekt med omkring 70 lejligheder.

På den 12.500 kvm store naturgrund skal der således opføres punkthuse i op til 4 etager med moderne, velindrettede og gennemlyste boliger med alterner på hver etage.  Med en beliggenhed i parken tæt på centrum og med udsigt over sundet, vil den nye boligbebyggelse på 6.500 kvm med 65-70 lejligheder. Haven bliver samtidig åbnet for alle som en offentlig park.

NB! Odense: De store projekter. Konferencen afholdes d. 10. december 2019.

Efter i en årrække at have konsolideres sig og fokuseret på udlejning og optimering af egne ejendomme mere end udvikling af nye projektmulighederne – har Miljø-Bo som led i selskabets langsigtede strategi, siden starten af 2017 søgt velbeliggende projektejendomme i Odense og Svendborg.

Virksomheden er i gang med udviklingen af mere end 80.000 kvm boliger. I løbet af de kommende år planlægges det at bygge omkring 300 nye moderne udlejningslejligheder, hvoraf en betydelig andel etableres som seniorboliger. Lejlighederne bliver som udgangspunkt mellem 70 og 120 kvm.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS