På Islands Brygge er Ingcon gået i gang med at opføre det 7.200 kvm store boligbyggeri Blomsten, som kommer til at indeholde 58 lejligheder.

Den 1. juli 2015 vil 58 nye lejligheder være klar til indflytning i boligbyggeriet Blomsten på Islands Brygge, som Ingcon opfører for FB Gruppen.

Med udgangspunkt i det oprindelige design fra Dorte Mandrup Arkitekter, har Mangor & Nagel med Ingcon og Midtconsult som ingeniører bearbejdet bygningen, der opføres i mørk sten, hvorved den kommer til at skille sig ud fra de omkringliggende, lyse bygninger, Artillerigården og Artillerihaven.

Tårnet kommer både til at rumme 97 kvm store 3-værelses lejligheder med 1 bad samt 126 og 133 kvm store 4-værelses lejligheder med 2 bad. Bygningskroppen formes, så alle lejligheder får vinklede opholdsaltaner, der som blade stikker ud fra bygningen. Lejlighederne er ikke endelig prissatte, men huslejen vil starte fra 12.500 kr. per måned.

NB! Udvikling af Islands Brygge for 4 milliarder. Konferencen afholdes d. 22. januar 2015.

I kælderen etableres der cykelparkering og private depotrum. Blomstens kommende beboere får mulighed for at leje en privat parkeringsplads i den aflåste parkeringskælder under Artillerihaven.

Planen for området på Artillerivej er, at der skal udvikles et boligområde, som skal fungere som porten til København fra Islands Brygge. Og den er i fuld gang med at blive realiseret. Udover de mange boligbebyggelser, bliver der opført en kunstig strand og en lagune, der snor sig gennem området.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Stormflodssikring af by- og landområder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter