Artikler
Så meget skal man tjene for at købe hus i de enkelte kommuner
I langt de fleste kommuner kræves der nu en højere indkomst for at købe hus end for et år siden. Men lønstigninger hjælper køberne på vej. Næsten 900.000 kr. forskel på indkomstkravet fra dyreste til billigste kommune.
Læs mereRådmand i Aarhus vil puste nyt liv i 13 af byens rum
Aarhusianerne skal have flere grønne åndehuller. Det mener teknik- og miljørådmand Nicolaj Bang (K), der er på vej med sin plan for den strategiske udvikling af byrum i midtby, forstæder og opland.
Læs mereGode internetforbindelser lokker tyskere til Danmark
Det er ikke kun de lyse sommernætter og brede sandstrande, der lokker tyske turister og tilflyttere til Danmark. Internetdækningen spiller også en stor rolle.
Læs mereFra 6 til 10 fraktioner: I dag starter Aarhus den nye affaldssortering
Efter års intensiv planlægning og forberedelse er forsyningsselskabet Kredsløb nu klar til at udrulle den nationale affaldssortering i 10 såkaldte fraktioner i Aarhus. Det skal øge genanvendelsen af værdifulde råmaterialer. Sorteringen begynder blandt villaejerne i det nordlige Aarhus, og i september kommer sorteringen til midtbyen for fællesbebyggelser. Implementeringen af ordningen slutter i det sydlige Aarhus sidst på året.
Læs mereSkole skal renoveres for 120 millioner
Sjællandsk kommune vil samle 2 skoler i én bygning. Den ene skole sættes måske til salg, så der kan bygges boliger.
Læs mereFå vores daglige nyhedsbrev. Tilmeld dig her
Konferencer og kurser
Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS
Højhusbyggeriet boomer i Danmark for tiden. Højhuse kan ud over at være vartegn for byen også være en del af løsningen for de store byer, der har problemer med pladsmangel, samtidig med at flere og flere mennesker ønsker at bo i centrum. Højhuse kan være en bæredygtig løsning, når flere mennesker udnytter fælles faciliteter og dermed sparer ressourcer. Samtidig vil nye forbedrede byggematerialer,…
Læs mereEsbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.
Der bor i dag ca. 115.585 mennesker I Esbjerg, der dækker et areal på 750 kvm. En målrettet strategisk indsats skal sikre, at der i de kommende år arbejdes på at udvikle den fortsatte vækst, så kommunen fortsat vil være attraktiv for både borgere, tilflyttere og for erhvervslivet. Esbjerg Kommune er Danmarks Energimetropol inden for både olie, gas og vind og 62 procent af arbejdsstyrken inden for offshore energi i Danmark er beskæ…
Læs merePlejeboliger for 25 milliarder kr.
Danmarks Statistik vurderer at der frem til 2030 vil være 170.000 flere ældre over 80 år, og selvom stadig flere klarer sig hjemme vil byggeriet af plejehjem være markant.Markedet for private plejehjem i Danmark forudses derfor at være meget stort.Ifl. Kommunernes Landsforening skal der der de kommende 10 år opføres op mod 13.000 nye plejehjemsboliger. Dansk Byggeri melder om behov for 26.000 mens Dansk Industri beregner behovet til helt op mod 35.000…
Læs mereHvordan vi får mere liv i bykernerne
Tiden er løbet fra mange centrale byrum og gågader. Butikkerne står tomme og folk finder andre steder at færdes og handle i. Det har fået flere byer til at satse på revitalisering af bymidter og de centrale handelsgader.
Læs mere