Ejendomsforeningen Danmark siger farvel til Torben Christensen

Ejendomsforeningen Danmark siger farvel til Torben Christensen

Torben Christensen stopper med omgående virkning som administrerende direktør for Ejendomsforeningen Danmark. Baggrunden for ændringen i direktionen er, at bestyrelsen ønsker en anden profil, der kan positionere Ejendomsforeningen Danmark og ejendomsbranchen i fremtiden.

Kontakt

Yderligere oplysninger:

Ejendomsforeningen Danmark
Formand
John R. Frederiksen
T: +45 4053 5522

Ejendomsforeningen Danmark oplyser i en ekstraudgave af deres nyhedsmail Huset Net, at bestyrelsen har indgået en fratrædelsesaftale med administrerende direktør Torben Christensen. Aftalen indebærer, at Torben Christensen, der har været i Ejendomsforeningen Danmark siden december 2009, stopper i dag, den 19. maj 2017.

- Baggrunden for ændringen i direktionen er, at bestyrelsen ønsker en anden profil, der kan positionere Ejendomsforeningen Danmark og ejendomsbranchen i fremtiden, står der i mailen, hvor bestyrelsen samtidig takker Torben Christensen for hans indsats i de forløbne 7,5 år.

Det oplyses videre, at bestyrelsen i Ejendomsforeningen Danmark med det samme er gået i gang med at søge efter en ny administrerende direktør, der i tæt samarbejde med juridisk direktør Morten Østrup Møller vil udgøre foreningens fremtidige direktion.

Tommy Blindkilde, 19. maj 2017


Send denne artikel til en ven eller en kollega

Send denne artikel til en ven eller en kollega


16. november 2017
Køge investerer 23 milliarder i byudvikling - Program09.00

Registrering og morgenkaffe


09.30

Velkomst


09.35

Konkrete planer for Køge og Køgeområdet 2017 - 2027

Kommende byudvikling: Køge Nord stationsområdet, supersygehuset, Skandinavisk Transport Center og Køge Havn, Campus Køge. Køge stadion. Boligbyggeri i Borup og Herfølge nær Køge. Infrastrukturudvikling i og omkring Køge.

Casper Toftholm, Planchef, Køge Kommune


10.00

Prisudvikling, udbud og efterspørgsel på boliger 2017 - 2028

Køge som boligby. Køge forventes at opleve en befolkningstilvækst på over 9.000 indbyggere frem til 2028 og der skal bygges lidt over 3.600 boliger i samme periode. Store boligbyggerier er gået i gang i bl.a. Køge Kyst og flere store arealer er udlagt til boligbyggeri. Hvordan vil boligmarkedet i Køge udvikle sig og hvad vil etableringen af de mange nye arbejdspladser og hurtigforbindelsen til København betyde for boligbyggeri i byen? Prisudvikling, udbud og efterspørgsel på boliger.

Jacob Quistgaard, Indehaver, ejendomsmægler MDE, Home Køge


10.25

Erhvervsmarkedet i Køge 2017 - 2028

Udvikling i priser, efterspørsel, udbud og liggetider. Køge oplever en enestående vækst i antal indbyggere og arbejdspladser, der kommer til at vokse med over 20.000. I de nye byudviklingsområder Køge Kyst, Køge Nord, Bellingeparken og i forbindelse med Køge Stadion er der lagt op til en eksplosiv vækst i kontorbyggeri. Samtidigt fortsætter Køge sin fremmach som transport- og logistikcenter, hvor Skandinavisk Transport Center, STC udvider med 7-800.000 kvm.

Kenneth Hansen, Afd. leder, Nybolig Erhverv Jørgen Klode


10.50

Kaffepause


11.20

Bør kombiterminal ligge i Køge?

En ny terminal, der kan flytte gods fra vejnettet til skinner og omvendt, vil ligge optimalt i Køge. Det viser en ny markedsanalyse udarbejdet af Realise for Fonden Femern Belt Development. Hvilke potentialer har Køge, og hvilken rolle kan byen spille i transporkorridoren mellem København og Hamborg?

Stig Rømer Winther, Adm.direktør, Femern Belt Development


11.45

Byggefællesskaber på Køge Kyst

Et nyt beboerdrevet boligprojekt på Køges Søndre Havn giver den enkelte stor indflydelse på både egen bolig og de fælles rammer. Bag projektet står Selskabet for Billige Boliger, Tegnestuen Vandkunsten og byudviklingsselskabet Køge Kyst.


12.10

Motorvej- og vejudvikling omkring Køge

En ny trafikanalyse har påpeget, at en forkortet version af Ring 5 fra motorvejsforbindelse fra Frederikssundmotorvejen til Køge Bugt Motorvejen kan afhjælpe trængselsproblemer. Derfor anbefaler Vejdirektoratet, at man går videre med at planlægge denne del af Ring 5 motorvejen. Hvilke muligheder er der for at motorvejen bliver en relitet? Og hvad med hele strækningen fra Helsingør / Helsingborg i nord til Køge i Syd? Hvad med andre trafikale tiltag i området?


12.35

Spørgsmål og afslutning


12.40

Frokost


Få adgang til 19.565 artikler om byudvikling for 2 kr. pr. dag Klik her.

Nye talere

Kenneth Egdal Dyrlund

Partner i ABG Sundal Collier taler på Finansiering af ejendom. KURSUS
Carsten Koch

Bestyrelsesformand, direktør i By & Havn taler på Ørestad - nye planer og projekter for 10 milliarder kr
Johannes Røll Larsen

Executive Director i Ernst & Young taler på Finansiering af ejendom. KURSUS
Ofri Earon

Arkitekt MAA phd i Rambøll taler på Boligudvikling i København 2017-2027
Morten Elton Jensen

Projektchef i HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab taler på Grønttorvet og Valby - byudvikling for 30 milliarder