Milliardbyggeri i Helsingør og Whiskybæltet

Program

09.00 Registrering og morgenmad
09.30 Velkomst
09.35 Boligudvikling i Helsingør: 3.500 boliger i pipeline

Der er mellem 3.000 og 3.500 nye boliger på vej i Helsingør. Og priserne er på himmelflugt. Primært drejer det sig om private boliger, mens almennyttige boliger udgør kun en mindre del af boligerne i pipeline. Hvor skal der bygges - aktuelle og kommende byggegrunde. Hvem er bygherrer? Hvilke boliger ønsker kommunen? Lokalplaner. Hvem flytter ind og hvem flytter ud? Enfamilihuse, rækkehuse, etagebyggeri, familieboliger, ungdomsboliger, liebhaversegmentet. Ejer- og lejeboliger?

Dennis Larsen , Leder af Helsingør BYLAB, Helsingør Kommune

10.00 Ny bydel i Helsingør: Cinemabyen med 700 boliger

Helsingør Kommune Bylab har i samarbejde med Planværkstedet udarbejdet en visionsplan for den nye bydel Cinemabyen, som omfatter omkring 800.000 kvm. Visionsplanen som blev godkendt af Helsingør Byråd i 2021 sætter rammen for, hvordan området kan omdannes til et blandet byområde, med grønne områder og plads til op til 700 boliger, hvoraf enkelte kan opføres i op til 7 etager. Cinemabyen ligger i den sydvestlige del af Helsingør, ca. 1,5 km fra Helsingør Bymidte. I dag består hovedparten af området af erhvervsbebyggelser, hvoraf flere står tomme. Visionsplanen og tankerne og processen bag Cinemabyens udvikling.

Dorthe Walther Brogård , Indehaver og Byplanarkitekt MAA, Planværkstedet

Dorte Lindholdt , Helsingør Bylab

10.25 Erhvervsmarkedet: kommende udvikling

Efter en mere afdæmpet periode har Norsjælland i de sidste år oplevet stor efterspørgsel på kontorlokaler, hvilket har øget priserne betragteligt. Det er især nye attraktive lokationer i Rungsted, Vedbæk, Hørsholm og Trørød efterspørgslen retter sig efter. Hvordan ser fremtiden ud for kontorer og kontorhoteller og det øvrige erhvervsmarked i Nordkystkommunerne? Butikker: hvorfor er der relativt få tomme butikslokaler i Nordsjælland? Hoteller og feriecentre. Udvikling af udlejningsboliger: status, fremtid og gode udviklingssteder.

Jacob Lunding , Partner, salgs- og udlejningschef, MRICS, EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland

10.50 Kaffepause
11.20 Udviklingsprojekterne i Helsingør kommune

Planlægning og udvikling af projekter i Helsingør kommune: Helsingør hospital, Småkagen, Stadiongrunden, Marienlyst hotel mm. Hvordan optimerer man forløbet og hvordan arbejder man i en kommune med mange herlighedsværdier : både arkitektonisk og landskabsmæssigt? Godt og effektivt samarbejde med kommunen.

Kristian Baatrup , Landinspektør, Partner, CCO, MRICS, Skel.dk

11.45 Opgradering af Helsingør Stadion

FC Helsingør klarer sig godt i 1. division og potentielt kan rykke op i superligaen allerede i år eller i en af de kommende sæsoner. Da det nuværende stadion ikke i øjeblikket lever op til Divisionsforeningens krav for et superligastadion, har fodboldklubben henvendt sig til Helsingør Kommune, fordi klubben gerne vil undersøge mulighederne for at opgradere Helsingør Stadion fra et 1. divisions stadion til et superligastadion.

12.10 Udvikling af hoteller, badehoteller, ferieboliger og camping i Nordsjælland

Nordsjælland står stærkt som turismemagnet. Men der er potentiale til mere. Muligheder for udvikling af hoteller, badehoteller, ferieboliger, camping langs Nordkysten og  i Nordsjælland. Realise har lavet en rapport om turistinvesteringer for Visit Nordsjælland.

Brian Gardner Mogensen , Adm. direktør , Realise

12.35 Spørgsmål og afslutning
12.40 Frokost

Baggrund

Nordsjælland og ikke mindst de unikke husområder langs Nordkysten er attraktive for både investorer og brugere. Priserne på boliger har igennem de sidste mange år været i top med en stigende tendens og det samme gjaldt antallet af solgte boliger. Dette giver grobund for et stort antal aktuelle boligprojekter i både mindre- og i den helt store skala. Flere store byudviklingsprojekter er også på vej i bl.a. Helsingør, Nivå, Nærum og Espergærde.

Imidlertid er Nordjælland og Nordkystområdet ikke kun et interressant marked for boliger.  De positive takter gælder nu også, efter en tid med en vis afmatning, erhvervsmarkedet, hvor antallet af både ejendomsinvestorer og lejere der søger kontorejendomme og lokaler i Nordsjælland er steget betragteligt. Det er især nye attraktive lokationer i Rungsted, Vedbæk, Hørsholm og Trørød efterspørgselen retter sig efter.


Inkluderet i prisen

Professionelt arrangement til tiden

Morgenkaffe

Frokost

Konferencemappe

Oplægsmateriale sendes pr. e-mail efterfølgende

Kursusbevis

Tilmeld dig her

Afholdes 10. november 2022
Klokken 09.00 - 12.40
: AddressAddress, TUBORG HAVNEPARK 15, 2900 HELLERUPDeltagere

ALDI Ejendomme

Dennis Hyrup
Mie Damstedt

Caplloyd

Flemming Meyendorff
Katja Ochtaras

Constructa rådgivende ingeniører og arkitekter

Per Mejer Johansen

Danbolig København Projektsalg & Udlejning

Anne Crone

EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland

Jacob Lunding

entasis

Dorte Hærvig Dalgaard

Falk-Rønne & Kierkegaard

Teddy Kierkegaard

Gefion Group

Jeppe Erikstrup Møller
Anders Refvik Tindbæk

Helsingør Bylab

Dorte Lindholdt

Landinspektørkontoret af 1884 A/S

Jonas Skovby Pedersen

Lidl Danmark

Anders Theis Ankersen

Lidl Danmark K/S

Christina Birlie

Nordicals

Christian Jessen

PensionDanmark CVR-nr. 16163279

Lars Bramsen

Planværkstedet

Dorthe Walther Brogård

Realise

Martin Elmegaard Mortensen
Brian Gardner Mogensen

Skel.dk

Kristian Baatrup

Trafikselskabet Movia

Anil Sharma

Andre konferencer

Tilmeld dig her